Hoşgeldiniz  

BOZDOĞAN’A CUMHUR TOPLANTILARINDA KONUŞULANLARI “UÇURAN KUŞ MECLİS ÜYESİ” KİM? TARSUS BUNU KONUŞUYOR…

admin | 06 Aralık 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Cumhur ittifakı grup toplantılarında gündem maddeleriyle ilgili alınan kararlardan haberdar olduğunu, bunu da bir meclis üyesinin kendisini arayarak söylediğini meclis toplantısında dile getirince, Cumhur’da kıyamet koptu.

Tarsus Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Müdürlüklerden ve komisyonlardan gelen maddeler görüşüldü.

Gündemde yer alan “Atatürk Mahallesinde bulunan 4966 ada, 1 parsel nolu taşınmazdaki Tarsus Belediyesine ait 6.557,98 m²’lik hisse için, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre, taşınmazın hissedarı olan Mevsim Mağazacılık Bilgisayar Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. ile   “Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi” yapılması konusunda Belediye Encümenine yetki verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesi” maddesi öncesinde CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan Cumhur ittifakının vereceği karar yönelik şaşırtan çıkış geldi.

CHP’li Bozdoğan’ın Cumhur ittifakının grup kararı alarak maddeyi reddedeceğini söylemesinin ardından bilginin kendisine Cumhur ittifakı meclis üyesinden geldiğini söylemesi salonu bir anda hareketlendirdi.

CUMHUR’DAKİ “KUŞU” İFŞA ETTİ

Haluk Bozdoğan, “Müdürüme gösterdim saat 12.33 arayan bir meclis üyesi. Yine saat 13.26 arayan bir meclis üyesi. Evet, grup kararı alındı Cumhur İttifakı ret verecek. Tamam, meclis üyem nasıl olursa olsun dedim. Canın sağ olsun” dedi.

AK PARTİLİ ALTINSUCU: “O İSMİ AÇIKLAYIN!”

Bozdoğan’ın bu sözlerine AK Partili Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu’dan tepki geldi. AK Partili Altınsucu, “Başkanım lütfen ismini açıklayın. Çünkü bütün meclis üyelerini zan altında bırakıyorsunuz. Lütfen şimdi açıklayın. Bu bilginin verilmesi ciddi bir ithamdır.  Kamuoyunun önünde söylüyorsanız, burada kim olduğunu da açıklayın. Grup kararı içerde kalır, o dışarı sızmaz” diyerek Bozdoğan’dan arayan meclis üyesinin ismini istedi. .

Altınsucu’ya cevap veren CHP’li Bozdoğan, “Biraz sonra alırsın. Şimdi görürsün. Ben söz veriyorum toplantı çıkışında gösteririm. Abdurrahman Bey neyi uzatıyorsun?” diyerek sert yanıt verdi.  

Tartışmaların devam etmesi üzerine Bozdoğan, “Biz de zaten grup kararı aldığınızı ispat etmek için konuşuyoruz. O beni bağlamaz. Benim sorunum değil” diye konuştu.

CHP’Lİ BOZDOĞAN’A BİLGİ SIZDIRAN CUMHUR ÜYESİ KİM?

CHP’li Bozdoğan’ın, gündem maddesi görüşmeleri sırasında “Beni meclis üyesi aradı, ret vermek için grup kararı almışsınız” diyerek muhalif partilerin grup toplantısı görüşmelerinden haberdar olduğunu söylemesi ve bunu da bir meclis üyesi aracılığıyla öğrendiğini itiraf etmesi Cumhur ittifakı meclis üyelerinde soğuk duş etkisi yarattı.

Şimdi tüm gözler Cumhur ittifakı meclis üyelerine çevrildi. Cumhur’dan CHP’li Bozdoğan’a bilgi sızdıran meclis üyesinin kim ve hangi partili olduğu Tarsus’ta merak edilen konuların başında yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BOZDOĞAN’A CUMHUR TOPLANTILARINDA KONUŞULANLARI “UÇURAN KUŞ MECLİS ÜYESİ” KİM? TARSUS BUNU KONUŞUYOR… için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle