Hoşgeldiniz  

BOMBAYA GEL: CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR YÖNETİMİ İTİRAFÇI PERSONELE “İFADENİ DEĞİŞTİR” DEDİ, KABUL EDİLMEYİNCE İŞÇİ İŞTEN ÇIKARTILDI! AĞAÇ SUİKASTINDA FLAŞ İDDİA…

admin | 06 Aralık 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ülke gündemine “Ağaç Suikastı” olarak gelen ve CHP’li Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Salim Serdar Gökçek’in azmettirici olarak yargılandığı asırlık ağacı kurutma davası öncesinde ortaya atılan iddia ortalığı salladı. İtirafçı olan belediye personeli Yusuf S’den CHP’li yönetimin ifadesini değiştirmesini istediği, ifade değiştirmeyi reddeden Yusuf S’nin bunun üzerine işten çıkartıldığı öne sürüldü.

Ülke gündemine “Ağaç Suikastı” olarak gelen ve CHP’li Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Salim Serdar Gökçek’in azmettirici olarak yargılandığı asırlık ağacı kurutma katliamının ilk duruşması bugün görüldü.

Duruşma öncesinde ortaya atılan iddia ortalığı salladı. Emniyet sorgusunda olayı itiraf eden ve talimatı Daire Başkanı Salim Serdar Gökçek’ten aldığını öne süren belediye personeli Yusuf S’nin, ifadesini değiştirmesinin CHP’li yönetim tarafından istendiği ve Yusuf S.nin bunu kabul etmeyince işten çıkartıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yusuf S, Emniyet sorgusunda ağaca matkapla delikler açtığını itiraf etmiş, Daire Başkanı Salim Serdar Gökçek’in talimatıyla o deliklerden içeri verdiği ilacı enjekte ettiğini ileri sürmüştü.

Yusuf S, bugün görülen duruşmada ifadesini yinelerken, talimatı gerçekleştirdiği ve ağacı zehirlediği için pişman olduğunu da sözlerine ekledi.

https://www.sansasyonelhaber.net/chpli-buyuksehirin-asirlik-agaca-suikast-davasi-goruldu-azmettirici-oldugu-iddia-edilen-daire-baskani-lutfedip-gelmedi.html
https://www.sansasyonelhaber.net/flasflasflas-olayli-daire-baskani-mufettisler-tarafindan-gorevden-el-cektirildi.html
https://www.sansasyonelhaber.net/flasflasflas-savcilik-serbest-kalmalarina-itiraz-etti-gokcek-ve-chp-genclik-kollari-baskanina-tutuklanma-istedi.html
Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle