Hoşgeldiniz  

“ARADIM AMA HELE BİR SOR NİYE ARADIM?!” OLAYI GERÇEK OLDU: CHP’Lİ BOZDOĞAN’IN CUMHUR’DAKİ BİLGİ KAYNAĞI KENDİNİ AÇIKLADI:

admin | 09 Aralık 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Aralık Ayı Meclis oturumunda Cumhur ittifakının grup toplantısının ardından kendisini bir meclis üyesinin aradığını söylemiş ve bazı gündem maddeleriyle ilgili alınan grup kararlarından haberdar edildiğini dile getirmişti. Büyük tartışma yaratan bu itirafın ardından Cumhur ittifakında CHP’li Bozdoğan’a bilgi uçuran meclis üyesinin kim olduğu araştırılıyordu. O meclis üyesi kendisi açıkladı.

Tarsus Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Cumhur ittifakı grup toplantılarıyla ilgili “içerden” bilgi aldığı itirafı, Cumhur ittifakı meclis üyeleri arasına bomba düşürmüştü.

Mecliste tartışılan gündem maddesi öncesi konuşan Bozdoğan, maddeye Cumhur ittifakının grup kararı alarak ret vereceğini bildiğini, bunu da kendisine Cumhur ittifakının bir meclis üyesinin söylediği itirafı salonu bir anda hareketlendirmişti.

CHP’li Bozdoğan, “Müdürüme gösterdim saat 12.33 arayan bir meclis üyesi. Yine saat 13.26 arayan bir meclis üyesi. Evet, grup kararı alındı Cumhur İttifakı ret verecek. Tamam, meclis üyem nasıl olursa olsun dedim. Canın sağ olsun” demişti.

Bozdoğan’ın bu itirafının ardından gözler içerden bilgi sızdıran Cumhur ittifakının kim olduğuna çevrilmişken, o kişiden itiraf geldi. MHP’li Meclis üyesi Ali Şimşek, kendisine ait sosyal medya hesabından Bozdoğan’ı arayan kişinin kendisi olduğunu açıkladı. MHP’li Şimşek’in, kendisini “Evrakın geri çekilmesi gerektiğini söylemek” için aradığını söylese de bu açıklama Cumhur ittifakını ne kadar tatmin etti, tartışma konusu oldu.

MHP’Lİ ALİ ŞİMŞEK: “HALKIN YARARINI GÖZETMEK İHANETSE, İHANET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM!”

MHP’li Şimşek, “Tarsus kamuoyuna saygıyla duyurulur: Saygıdeğer Tarsuslu hemşerilerim, Belediye meclisinin 6/12/2022 tarihinde yapılan meclis toplantısından 2 saat önce belediye başkanına Atatürk mahallesindeki belediye arsasının kat karşılığı bir firmayla sözleşme yapılmak üzere encümene yetki verilmesinin temayüllere ve Tarsus halkının yararına olmayacağını, bu evrakı geri çekilmesini söylemek; Tarsus’a ve Tarsus halkına ihanet edenlerin gözüyle bakınca herhalde ihanet olduğunu bugün öğrendim. MHP’ye kaydımı yaptırdığım 1969 yılından bugüne kadar 53 yıldır gururla taşıdığım bu sıfatımı önce ülkem, milletim diyerek üzerimdeki bütün yetki ve imkanlarımı hep milletimizin yararına kullanmaya gayret ettim. Bundan sonra da kullanmaya devam edeceğim. Bu yazıyı yazarak güya Ali Şimşek’i kamuoyunda yıpratacağını düşünenler şunu bilsinler ki, Ali Şimşek 70 yıllık yaşamı boyunca Allah’a şükür hiç ham ve haram yemedi. Onun için de hamdolsun karnı ağrımadı. Halkın yararını gözetmek ihanetse ihanet etmeye devam edeceğim. Bütün milletime ve Tarsus halkına saygıyla duyurulur” dedi.

TARSUS’TA GÜNÜN SORUSU: “O GÜN NEDEN BU AÇIKLAMAYI SALONDA YAPMADIN VE NEDEN ARAYANIN KENDİSİ OLDUĞUNU SAKLADIN?”

MHP’li Şimşek’in bu açıklamasının Tarsus’ta tartışılmayı sürdürdü. Tarsus kamuoyunda bu açıklamanın mecliste ortalık karışmışken neden yapılmadığı Şimşek’e soruldu. AK Partili ve MHP’li meclis üyelerinin CHP’li Bozdoğan’a “Kim olduğunu açıkla” diye sorarken, o kişinin kendi olduğunu MHP’li Ali Şimşek’in neden sakladığının hala karanlıkta olduğu görüşünde Tarsuslular birleşti.

https://www.sansasyonelhaber.net/bozdogana-cumhur-toplantilarinda-konusulanlari-ucuran-kus-meclis-uyesi-kim-tarsus-bunu-konusuyor.html
Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle