Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA AK OCAKLAR’DAN: “AK PARTİ İÇİNDE CHP VE DEM’E BİREBİR OY İSTEYEN BAZI HAİNLERİ BİLİYORUM!”

admin | 09 Nisan 2024 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yerel seçimlerde Mersin genelinde adeta hezimet yaşayan Cumhur ittifakının AK Parti kanadında hesaplaşmalar gün yüzüne çıktı. AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen AK Ocaklar Derneği Tarsus Şube Başkanı Serkan Korkmaz, zehir zemberek açıklamayla AK Parti Mersin’de bazı isimleri istifaya çağırdı.

Cumhur ittifakı Mersin genelinde yerel seçimlerde aldığı sonuçların şokunu yaşıyor. 31 Mart öncesinde 10 ilçeye sahip olan Cumhur ittifakı, bu seçimlerde Büyükşehir’de fark yemiş, 10 belediyenin 7’sini kaybetmişti.

AK Parti’nin elindeki Aydıncık ve Akdeniz Belediyelerinin kaybının ardından AK Parti kanadından bomba iddia, AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen AK Ocaklar’dan geldi. AK Ocaklar Tarsus Şube Başkanı Serkan Korkmaz, parti içerisinde bazı hainlerin olduğunu söyleyerek, kendisi isimleri açıklamadan söz konusu kişilere istifa çağrısı yaptı.

“HAİNLERİN KİMLERE ÇALIŞTIĞINI BİLİYORUM!”

Serkan Korkmaz, “Bazı ‘Teşkilatçıyım, davacıyım, Reisin adamıyım’ diyerek klavye Don Kişot’luğu yapanlar. Emin olun ki, Mersin bölgesinde AK Parti Teşkilatlarımızın içerisindeki bazı hainlerin seçim süresince kimlere çalıştığını, CHP ve DEM Partisine birebir oy istediklerini ben biliyorum. Bence sizlere tavsiyemdir ki, bu isimleri ben paylaşmadan bu hainler istifa ederek çekilmelidirler. Sizlerin yaptığı bu hareket sizlerden çok, bulunmuş olduğunuz teşkilat ve teşkilat başkanlarını bağlar maalesef. Mersin bölgesi AK Partili gönüldaşlarımızdan bu kişi ve kişilerin sıfatı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Sahaya indiğinde temizliğe başlayacaktır. Sizlerden ricamız Parti binalarımızı dolduralım yeniden dirilişe geçelim” dedi.

AKDENİZ’DE AK PARTİLİLER CHP VE DEM’E Mİ ÇALIŞTI?

Özellikle Akdeniz ilçesinde AK Partili çok sayıda ismin Büyükşehir’de CHP, ilçe belediyesinde ise Akdeniz’de DEM Parti lehine çalıştıkları iddia ediliyordu.

Korkmaz’ın bu açıklaması bir anda AK Parti içinde gözlerin Akdeniz ilçesine çevrilmesine neden oldu.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BOMBA İDDİA AK OCAKLAR’DAN: “AK PARTİ İÇİNDE CHP VE DEM’E BİREBİR OY İSTEYEN BAZI HAİNLERİ BİLİYORUM!” için 1 yorum

  1. […] BOMBA İDDİA AK OCAKLAR’DAN: “AK PARTİ İÇİNDE CHP VE DEM’E BİREBİR OY İSTEYEN BAZI HA… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle