Hoşgeldiniz  

ŞOK HABER… AK OCAKLAR TARSUS İLÇE BAŞKANINA SALDIRI: EMNİYET SALDIRGANI ARIYOR!

admin | 17 Nisan 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Ocaklar Tarsus İlçe Başkanı Serkan Korkmaz, geçtiğimiz gün saldırıya uğrayarak yaralandı. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından eşiyle yürürken arkadan saldırıya maruz kalan Korkmaz, kafasına aldığı darbeyle baygınlık geçirdi. Hastanede tedavi altına Korkmaz’ın uğradığı saldırıyla ilgili Emniyet güçleri geniş soruşturma başlattı.

Tarsus’ta Ak Ocaklar İlçe Başkanlığını yürüten Serkan Korkmaz, geçtiğimiz akşam eşiyle birlikte yürürken saldırıya uğradı. Başına aldığı darbeyle yaralanan Korkmaz, hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili geniş soruşturma başlatıldı.

Akkoza Gazetesi’nde yer alan habere göre olay, Yeşilyurt Mahallesi’nde gerçekleşti. Ak Ocaklar Tarsus İlçe Başkanı Serkan Korkmaz, eşiyle birlikte yürürken, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından arkadan sert bir cisimle kafasına vuruldu ve yerde baygın bir şekilde kaldı. Saldırgan, hızla olay yerinden uzaklaşırken, yaralanan Korkmaz için çevredekiler tarafından 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi.

Hastaneye kaldırılan Korkmaz’ın tedavisi sürerken, Emniyet güçleri de olayla ilgili soruşturmayı genişletti.

AK PARTİ İÇİNDE “HAİNLER” OLDUĞUNU VE KAMUOYUNA AÇIKLAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

AK Ocaklar Tarsus İlçe Başkanı Korkmaz seçimlerin ardından sert bir açıklama yaparak, AK Parti teşkilatları içerisinde CHP ve DEM Parti’ye çalışan bazı hainlerin olduğunu, bu isimleri bildiğini ve istifa etmezlerse kamuoyuna açıklayacağını söylemişti.  

İŞTE SERKAN KORKMAZ’IN GÜNDEMİ SALLAYAN O ŞOK AÇIKLAMASI:

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle