Hoşgeldiniz  

BOMBA “BEDO AĞA” DETAYI: BAKAN SOYLU AÇIKLADI!

admin | 26 Kasım 2022 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakanı Soylu, PKK terör örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklu yargılanan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’e yönelik yürütülen soruşturmanın başlıklarını açıkladı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan PKK iltisaklı isimlerle ilgili yürütülen soruşturmalarla ilgili detaylar paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet tarafından gerçekleştirilen operasyonun ardından PKK örgüt üyeliği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili bilgiler de paylaştı.

28 Eylül 2022’de Mersin İl Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri tarafından gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından PKK terör örgütüne üyelik suçlamasıyla tutuklanan Gündeş ile ilgili de konuşan Bakan Soylu, “Mersin Büyükşehir Belediyesindeki ikinci adli soruşturmada da 28 Eylül tarihinde PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yapan ve terör örgütüne eleman temin eden, aralarında 18 belediye personelinin bulunduğu 20 kişi yakalandı ve gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş’in, terörist cenazelerine katıldığı, maddi destek sağladığı, terör örgütü propagandası yaptığı tespit edildi. Adli makamlara sevk edilen bu kişi tutuklandı” dedi.

Bakan Soylu şöyle devam etti:

“Bedrettin Gündeş’in terör örgütüne maddi destek sağlaması ve propagandasını yapmasının yanı sıra teröristlerin cenazesine katıldığı da tespit edildi. Gündeş, PKK’nın özel toplantılarına da katıldığını biliyoruz, hepsi ortaya çıktı.”

https://www.sansasyonelhaber.net/flasflasflas-bakan-soylu-mersin-buyuksehirde-pkk-iltisakli-calisanlar-dosyasini-acti.html
https://www.sansasyonelhaber.net/son-dakika-buyuksehirde-mevzuata-aykiri-alim-yapan-21-kisi-hakkinda-suc-duyurusunda-bulunuldu.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle