Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ, YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE PAÇAYI KURTARACAĞINI ZANNEDEN SEÇER’İ BOMBALADI: “BU İŞİN AYIBI YOK, UZMAN PSİKOLOGDAN DESTEK AL!”

admin | 27 Kasım 2022 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bütçe görüşmelerinde hizmet beceriksizliğini kapatabilmek için hala önceki döneme yalan yanlış bilgilerle iftiralar atan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan sert cevap geldi.

Mersin tarihinin belki de hizmet noktasındaki en başarısız belediye Başkanı olan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2023 bütçe görüşmelerinde muhalefetin hizmetsizlik eleştirisini, önceki dönemi iftiralarla karalayarak savurmaya çalışmıştı.

Seçer’in mesnetsiz açıklamalarının ardından Önceki önem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sert açıklamayla Seçer’e yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Burhanettin Kocamaz, “Beceriksizliklerini örtbas etmek, Mersin’e, Mersin Halkına ve çevreye verdiği zararlara kılıf bulmak için ne yapacağını şaşırmış durumda! Her fırsatta bize sallıyor! Bunu da herkes görüyor! Çünkü artık mızrak çuvala sığmıyor! Göreve geldiği gün ağzına aldığı sakızı hiç bıkıp usanmadan çiğnemeye devam ediyor! Beyefendinin ağzındaki o borç sakızı artık koktu! Çürüdü! Ama hala anlamıyor! Çiğnemeye devam ediyor! Mersin halkı artık senden hizmet bekliyor!” diyerek Seçer’in hizmetsiz geçen dönemini yerden yere vurdu.

İŞTE KOCAMAZ’IN SERT CEVABININ SATIR BAŞLARI:

“Borç devraldım” diyerek bu işin içinden sıyrılamazsın! Biz de, bizden önceki yönetimden, kapanan beldelerden, Özel İdareden ve hizmet olarak Büyükşehir Belediyesine devrolunan konularda İlçe Belediyelerinden borç devraldık. Devraldığımız borçlar konusunda bir kez açıklama yaptık, bir daha da ağzımıza almadık!

“BÜTÇENİZ YETERLİ DEĞİLSE BORÇLANMAK ZORUNDASINIZ!”

Beyefendi, bir kere şunu unutma! Gelişmekte olan Ülkelerde Belediyenin yapması gereken hizmetler henüz tamamlanmadığı ve bütçeleri bu hizmetleri yapmaya yeterli olmadığı için mutlaka borçlanma ihtiyacı doğar! Siz bir problemi çözmek istiyorsanız ve bütçeniz yeterli değilse borçlanmak zorundasınız! Bu da gayet normaldir!

Üstelik biz, sizin gibi hazır bir Belediyede göreve gelmedik! Biz kurucu Belediye Başkanlığını üstlendik. Şu anda ve hala tüm kayıtlar sizin elinizde! Borçlanarak Neler yapılmış? Nereye neler harcanmış? Bir zahmet, zaman ayırıp incelerseniz görürsünüz! Önemli olan borçlanmak değil, o kaynakların heba edilip edilmediği! Boşa harcanıp harcanmadığı!

“BORÇLANMA OLAYINI SAPTIRMA, O DÖNEMİN BANKA FAZİLERİNİ İNCELE!”

Yüksek faizle borçlanılmış diyerek olayı saptıramazsınız! Bir zahmet, borçlanılan dönemde Banka faizleri kaçmış inceleyin! O dönem ihtiyaç yokmuş da, biz mi keyfi borçlanmışız? Ayrıca ne kadar borçlanmışız? Bunları anlatırken öyle bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz ki, sanki borçların tamamı yüksek faizli imiş gibi!

“SİZDE LAF ÇOK; İCRAAT YOK!”

Beyefendi! Şunu unutmayın ki, Belediyecilik ciddi iştir! Bu iş lay lay lomla olmaz! Bu iş hafife alınmaya gelmez! Bu iş hava olsun diye yapılmaz! Siz de Laf çok ancak icraat yok!  Hizmete gelince, göz boyamaya yönelik bir kaç dokunuş dışında dişe dokunur yapılan herhangi bir hizmet de yok! Mersin’in Belediyecilik konusunda yılları heba ediliyor! Yazık! Hem de çok yazık! İnşallah, geriye kalan 16 ayda birazcık silkinip, kendinize gelir ve Mersin Halkının sizi Mersin’e hizmet edesiniz diye seçtiğinin farkına varır ve kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirirsiniz.

“BU KONULARDA UZMAN BİR PSİKOLOGDAN DESTEK ALMANIZDA FAYDA VAR!”

Siz daha bu dönem Mersin Halkına borcunuzu ödemeden, bir sonraki dönemin telaşına düşmüşsünüz! Bilmiyorum, Meclis toplantıları ile ilgili kayıtları sonradan inceleme fırsatı bulabiliyor musunuz? Şayet izlemiyorsanız, O toplantılardaki görüntülerinizi incelemenizde fayda var! Meclis toplantılarındaki asabi tutumunuz, İhtiraslarınız, Halkın beklentilerine cevap veremiyor ve hizmet üretemiyor olmanız sizi panikletiyor! Yine gelecek seçime yönelik telaşınız hem size, hem de bu şehre zarar veriyor! Bence bunun ayıbı gayıbı yok! Bu konularda uzman bir psikologdan destek almanızda fayda var! Benden söylemesi!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle