Hoşgeldiniz  

“KAFALAR DEĞİŞTİ, BELEDİYE BUGÜN NELERLE VE KİMLERLE ANILIYOR?” SEÇER’Lİ BÜYÜKŞEHİR KANDİL’İN ARKA BAHÇESİ OLMASINA KOCAMAZ’DAN SERT TEPKİ!

admin | 27 Kasım 2022 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer döneminde belediyenin PKK ile birlikte anılması ve çalışanlarının arasında PKK üyesi ve iltisaklı isimlerin olmasına bir tepki de Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan geldi.

2023 Bütçe görüşmelerinde 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, önceki döneme iftiralar atarak kendi dönemindeki hizmetsizliğe bahane sunmasına Önceki önem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın tepkisi oldukça sert oldu.

Seçer döneminde Büyükşehir-PKK ilişkisinin ayyuka çıkması üzerinden açıklama yapan Burhanettin Kocamaz, “Bugün yaşananlar ve resmî makamlarca yapılan açıklamalar, olayın boyutunu, bir ihtiras uğruna verilen tavizleri ve Mersin’e ödetilen bedellerin neler olduğunu açık seçik ortaya koyuyor! Mersin bu tür olumsuzluklarla anılmayı hak etmiyor! Değer miydi Beyefendi? Değer miydi?” diyerek tepkisini dile getirdi.

İŞTE KOCAMAZ’IN SERT AÇIKLAMALARI:

Hiç utanmadan, sıkılmadan her yere yazıyorsunuz: “Kafalar değişince çok şey değişti” diyerek! Evet, haklısınız! Doğru söylüyorsunuz! Kafalar değişince Belediye ile ilgili dedikodular arttı!

Kafalar değişince, çevre duyarlığı azaldı, sahilde sembol haline gelmiş güzelim kauçuk ağacına suikast yapıldı!

Kafalar değişince Gazeteler basıldı,

Gazeteciler tartaklandı,

Kafalar değişince Belediyeye Kandil iltisaklı, gazeteci kılıklı danışmanlar atandı!

Kafalar değişince Belediyede görev verilen bazı kişilerin isimleri bölücü örgütle birlikte anıldı!

Kafalar değişince, Çöpten Elektrik Enerjisi elde edilmesine yönelik olarak bizim dönemde hayata geçirdiğimiz ve Türkiye’ye örnek olan tesisler, sanki kendileri yapmış gibi emek hırsızlığı yapılarak reklam edildi!

Kafalar değişince, dana önce namus şeref sözü verilmesine rağmen, ekmeğinin peşinde koşan gariban köylü çocukları türlü bahanelerle ve tazminatsız bir şekilde işinden edildi, Belediye zarara uğratıldı!

Üstelik bu da marifet sayıldı!

Bu tür konuları daha da çoğaltabiliriz!

Neredeeen, nereye! Belediye bugün neler ve kimlerle anılıyor?

“DAĞIN MECLİS’TEKİ TEMSİLCİLERİ SAYESİNDE SEÇİM KAZANDIĞINI ANAMUR’DA ALENEN İLAN ETMİŞTİ ZATEN!”

Beyefendi! Daha önce zaten Dağın Meclisteki temsilcilerinin sayesinde seçim kazandığını Anamur’da alenen ilan etmişti! Bugün yaşananlar ve resmî makamlarca yapılan açıklamalar, olayın boyutunu, bir ihtiras uğruna verilen tavizleri ve Mersin’e ödetilen bedellerin neler olduğunu açık seçik ortaya koyuyor! Mersin bu tür olumsuzluklarla anılmayı hak etmiyor! Değer miydi Beyefendi? Değer miydi?

Sırf kibrini, şahsi kaprislerini, ihtiraslarını tatmin etmek için, her boş bulduğun yere iki tantuni bir ayran karşılığında çizdirip, Meclis kararı bile almadan bu şehre dayattığın ne idüğü belirsiz amblemle birlikte ismini yazdırarak ve bunu da Mersin Halkına hizmet diye yutturmak istemene değer miydi?

Mersin, geçmişte yaşanan bazı olumsuzlukların bıraktığı izleri hala tam olarak silememiş ve üzerinden atamamışken, Mersin’e yeniden bizim bir türlü anlam veremediğimiz bu olumsuzlukları yaşatmanın sizce gerekçesi neydi?

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle