Hoşgeldiniz  

BİR CHP MERSİN KLASİĞİ… YİNE ÖZYİĞİT, YİNE İDDİA, YİNE FOS ÇIKTI

admin | 16 Mart 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit’in, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün öğrencileri Adıyaman’daki Menzil tarikatına götürüldüğü iddiasına yanıt geldi.

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit’in bu hafta başında il binasında düzenlediği basın t6oplantısında ortaya attığı şok iddianın ardından iddianın muhatabı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açıklama geldi.

 

CHP’li Özyiğit, “Eğitim sistemimiz cemaatlere teslim edilmesi sonucu yerlerde sürünürken, kentimiz Mersin’de de Kapızlı Kampı adı altında öğrencileri buraya götürüp cemaat eğitimi verilerek çağdaş eğitimden uzaklaştırılmak isteniyor, bu nedenle ailelerinde şikâyetleri günden güne artıyor. Buradan Mersin Valisi Sn Özdemir Çakacak’a soruyoruz. Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Dumlupınar İmam Hatip Anadolu Lisesindeki öğrencilere ailelerden izin alınarak Adıyaman Menzil’e turistik amaçla tur düzenleneceği gerekçesi ile Şıhlara, Hocalara ve Tarikatlara götürülüp el etek öptürüldü mü? Kış günü Adıyaman’a Nemrut’u görmeye gittik palavrasına kimse inanmaz. Bu konularda haber bekliyoruz, bilgi bekliyoruz. Aileleri uyarıyorum, bu tür kamplara çocuklarını göndermesinler. Çocuklarının zehirlenmesine müsaade etmesinler.”” iddiasında bulunmuştu.

 

“BIRAKIN TARİKATI, ADIYAMAN’A HİÇ GİDEN OLMADI Kİ…”

 

Bu iddianın hemen ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Tarakçı tarafından yazılı bir açıklamayla cevap geldi. Tarakçı, “Bahse konu Kurumumuz tarafından Dumlupınar İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin, Adıyaman’a götürülerek Menzil tarikatı şeyhiyle buluşturulduğu konusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğümüz tarafından Adıyaman’a herhangi bir öğrenci ya da sporcu grubu götürülmemiştir. İddia edilen bilgiler tamamen gerçek dışıdır” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle