Hoşgeldiniz  

PERİNÇEK’İN CHP’YE PKK UYARISININ ARDINDAN CHP MERSİN’DEN BDP’YE SELAM

admin | 20 Nisan 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin referandumun ardından sokak eylemleri çağrısına Hayır’cı bloktan itiraz geldi. Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, CHP’ye PKK’nın oyununa gelmeme uyarısında bulundu. Perinçek bu sözleri söylerken CHP’li Özyiğit de BDP’lilere teşekkür ediyordu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi.

 

Referandum sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Perinçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine tepki gösterdi.

 

“CHP, PKK’YA DESTEK OLMAMALI”

 

Perinçek, “CHP yönetimi, PKK’nın sokak çağrılarına, YSK’nın kararını tanımayacakları gibi sokağa davetleri kışkırtan tavırlarla destek olmamalıdır. CHP yönetimi HDP’den elini kolunu çekmelidir.” şeklinde konuştu.

 

“DEVLETİN TÜM BASKILARINA RAĞMEN MÜCADELE EDEN BDP’LİLER!”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, parti binası önünde partililer ve demokrasi güçlerinin katılımı ile düzenlediği basın toplantısında referandumdan çıkan sonucu değerlendirdi.

 

Özyiğit, Mersin’de alınan yüzde 64,2’lik Hayır oyu için çalışan kendi örgütü başta olmak üzere tüm Hayır cephesine teşekkür ederek, “Devletin her türlü baskısına maruz kalarak, genel başkanları, milletvekilleri gözaltında olan, BDP’li, yıllardır merkez sağda siyaset yapan, Vatan Partili, ÖDP, Birleşik Haziran Hareketi, Sosyalist Partilere ve tüm sendika, demokratik kitle örgütleri, meslek odaları inanç gruplarına, cesur, yürekli tarih yazan bu tavırları ve emeklerinden dolayı örgütüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle