Hoşgeldiniz  

CHP İL BAŞKANI ÖZYİĞİT “MACİT DÖNEMİNE” SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞTI!

admin | 03 Kasım 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, gerçekleştirdiği basın toplantısında 15 yıllık CHP’li Macit Özcan dönemine sahip çıktı. Özyiğit, CHP’li Özcan’ın adını “zikredemedi” ama 15 yıllık Mersin’in kayıp dönemine sahip çıkmaya çalıştı: “Önceki dönem yapılan hizmetleri yok saymak, kente yapılan en büyük haksızlıktır.”

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, “akredite uyguladığı” seçilmiş basın mensuplarının davet edildiği basın toplantısında CHP’li Macit Özcan dönemine “Macit Özcan” diyemeden sahip çıkmaya çalıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın şehir yönetemediğini savunan Özyiğit, “Bir önceki 3 Ağustos tarihli basın toplantımızda Sayın Burhanettin Kocamaz’ın 2014 yerel seçimlerdeki vaatlerini tek tek “Ne oldu?” diye sormuştuk. Bu güne kadar ne bir açıklama ne de görüş bildirilmedi. Mersin vatandaşlarının beklentilerini, taleplerini ve beklenen hizmetleri yapmamıştır” dedi.

 

ÖZCAN DÖNEMİNİN FLAŞ İDDİASI ÇUVAL DOLU DOLARLAR NE OLDU?

 

15 yıllık kayıp Macit Özcan döneminde çöp sorununun, içme suyu sorununun, çözülmüş olduğunu savunan Abdullah Özyiğit, Özcan döneminin soruşturulduğu ve Özcan’ın kardeşleri ile oğlunun da önce tutuklu ardından kefaletle serbest bırakıldığı, yargılamanın halen sürdüğü ihaleye fesat davasına ise hiç değinmedi. Öyle ki Mersin kamuoyunda yayılan döviz büfesinden Özcan’ın adamlarına milyonlarca doları aldırdığı, dolar dolu çuvalların İstanbul’a taşındığı, Adana Havalimanı’nda X-Ray’dan geçerken, Aksaray yolunda durdurulan Mercedes’in dolar desteleri ile dolu bagajı fotoğraflandığı iddiaları ise yine yanıtsız kaldı.

 

“15 YILDA BİR ARPA BOYU YOL GİDEMEYEN BÜYÜKŞEHİR” DENİLİNCE NEREDEN BAHSEDİLİYORDU?

 

15 yıllık CHP döneminde yıllarca makamından dışarı çıkmayıp, halkın arasına karışmaktan imtina eden CHP’li Özcan döneminde hep bir adım daha geriye giden ve 15 yılda bir arpa boyu yol gidemeyen büyükşehir olarak adlandırılan Mersin’de CHP İl Başkanı Özyiğit’in, yeni büyükşehir yasasının ardından genişleyen büyükşehir hizmet alanında ilçe ilçe, köy köy topyekûn yapılan çalışmaları yok sayması da basit politika olarak nitelendirildi.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle