Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ GÜLTAK: “ARTIK AKDENİZ’DE KAVGA, GÜRÜLTÜ, GÖZYAŞI, BİBER GAZI YOK!”

admin | 04 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur ittifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği vatandaşlara ilk olarak huzur getirdiklerini söyledi. Gültak, ““Artık Akdeniz’de sen Kürtsün, sen Alevisin, sen Türksün diye kimse ötelenmiyor. Ne bir Kürt kardeşim ne bir Zaza kardeşim ne bir Arap Alevi’si kardeşim ne de bir Yörük kardeşim; kendini bizden dolayı, yaptıklarımızdan dolayı ötelenmiş hissetmedi” şeklinde konuştu.

Seçim kampanyası kapsamında halk buluşmalarını aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, vatandaşla buluşmayı sürdürüyor.

Akdeniz’in kırsal mahallelerinde vatandaşla bir araya gelen Mustafa Gültak, burada yaptığı konuşmada Akdeniz ilçesinde ilk olarak huzuru getirdiklerinin altını çizdi.

2019 ÖNCESİ KARACAİLYAS, BEKİRDE, KAZANLI DOLMUŞLARINA BİNENLER; NE KADAR TAŞLANDIKLARINI İYİ HATIRLAR!”

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, “Karacailyas, Kazanlı, Bekirde civarındaki köylü kardeşlerimizden dolmuşa binenler 2019 öncesini iyi hatırlar. Ne kadar taşlandıklarını ne kadar sıkıntıya girdiklerini iyi bilirler. Biz 2019’da geldik; ilk işimiz huzuru getirmek oldu. Artık Akdeniz deyince akla huzur, barış, kardeşlik geliyor. Kimseyi ayrıştırmadık, herkesin ve her kesimin belediye başkanı olduğumuza inanıyorum” dedi.

“BİZİM DÖNEMİMİZDE AKDENİZ’DE KİMSE KENDİNİ ÖTELENMİŞ HİSSETMEDİ!”

Göreve geldikleri günden itibaren Akdeniz ilçesinde ayrımcılığı bitirdiğini söyleyen Gültak, “Artık Akdeniz’de sen Kürtsün, sen Alevisin, sen Türksün diye kimse ötelenmiyor. Ne bir Kürt kardeşim ne bir Zaza kardeşim ne bir Arap Alevi’si kardeşim ne de bir Yörük kardeşim; kendini bizden dolayı, yaptıklarımızdan dolayı ötelenmiş hissetmedi” şeklinde konuştu.

“BİZİM KİTABIMIZDA AYRIMCILIK HİÇ YAZMIYOR!”

Geçmiş yönetimleri ilçeye hizmet, proje ve yatırım getirmemekle eleştirerek sözlerine devam eden Başkan Gültak, Akdeniz’de bozulan huzur ve güven iklimini yeniden tesis ettiklerinin altını çizdi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Artık Akdeniz’de kavga, gürültü, gözyaşı, biber gazı yok. Herkes rahat rahat geziyor. Ayrımcılık hiç yok. Bir kişi Alevi imiş, Sünni imiş, öbürü Kürt’müş… Bizim defterimizde kitabımızda hiç yazmıyor!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle