Hoşgeldiniz  

MERSİN İDMAN YURDU’NA DESTEK ARTIYOR

admin | 17 Mart 2017 | Genel, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdman Yuırdu Kulübü, zor günler geçirdiği ligde belki de son yılların en moralli dönmeini yaşıyor. Kent dinamikleri, esnaflar ve siyasiler bir kez daha Mersin İdman Yurdu için Mahmut Karak yönetimindeki kulübün etrafında birleştiler.

TFF 1. Lig’de sıkıntılı günler geçiren 92 yıllık koca çınar Mersin İdman Yurdu’nda uzun zamandır görmek istenilen manzaraların yaşanmaya başlaması hem kente hem de kulübe büyük moral verdi. Mahmut Karak başkanlığında oluşturulan yeni yönetim yıllardır kentle kopan kulübün Mersinlilerle bağını yeniden güçlendirdi. Kent dinamikleriyle ve vatandaşlarla güven ortamını yeniden tesis etmeye başlayan Mahmut Karak’a hemen her gün destek ziyaretleri de artarak sürmesi dikkatlerden kaçmıyor.

 

Göreve geldikten donra başta Mersin Valisi Özdemir Çakacak’la görüşerek desteklerini alan Karak ve yönetimine Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın, yerel siyasilerin, oda başkanlarının, esnafların kulübe desteklerinin artarak süreceğini dile getirmeleri de Mersin İdman Yurdu’nda moralleri yükseltti.

 

Mahmut Karak’ın en büyük projeleri arasında yer alan 5 bin Gold üye kampanyasına da Mersinlilerin katkısı sürüyor. Kulübe destek olmak isteyen Mersinliler, takıma bu üye kampanyasıyla sahip çıkıyor.

 

Mersin’in birleştirici gücü, ortak değeri olan Mersin İdmanyurdu’nun, siyasi düşüncesi ve etnik yapısı ne olursa olsun, nereden gelirse gelsin bu şehrin havasını teneffüs eden insanların yediden yetmişe sahiplendiği güzide bir değer olan kulübü bir kez daha kentin ortak meselesi haline getiren Mahmut Karak’a taraftarların da desteği tam. Takıma ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu dile getiren taraftarlar, Mersin İdman Yurdu’nun bu sezon zoru başaracağına ve ligde kalacağına yüzde yüz inandıklarını dile getiriyorlar.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle