Hoşgeldiniz  

YENİ BOMBA… TALAY’IN CHP’YE MERSİN’İ PEŞKEŞ İDDİASI SONRASI ÜMİT ÖZDAĞ MERSİN’E GELİYOR!

admin | 21 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin ve Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden İstemihan Talay’ın CHP’nin DEM Parti’ye Mersin’i peşkeş çektiği açıklamasının üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Mersin’e gelerek aday tanıtım toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

DEM Parti’nin Mersin’de CHP ile ittifak yapmasının yankıları sürüyor.

Eski Kültür Bakanlarından ve dört dönem CHP Mersin Milletvekili seçilen İstemihan Talay, partisinin Mersin’i DEM Partisi’ne peşkeş çektiğini iddia etmiş, Talay’ın açıklaması sadece Mersin’de değil, ülke gündeminde büyük yankı uyandırmıştı.

Talay, iki parti arasındaki ilişkiyi sert sözlerle eleştirmiş, Akdeniz ve Toroslar ilçelerinin CHP eliyle DEM Parti’ye bırakılmasına veryansın etmişti. Talay’ın, “CHP’nin bugünkü yöneticilerinin koltuk uğruna bu iki ilçemizi DEM’e peşkeş çekme kararı almaları ve Mersin’i emperyalist hayallere teslim etmeleridir” ifadeleri ülke gündeminde kendisine yer buldu.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN MERSİN PROGRAMI

Talay’ın açıklamasının ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan flaş çıkış geldi. Mersin’de aday tanıtım programı düzenleyen Zafer Partisi’nin programı için Mersin’de 2 günlük bir program yapan Özdağ, sosyal medya hesabından Talay’ın DEM-CHP ilişkisi yazısından alıntılar yaparak, Mersinlilere çağrıda bulundu.

Ümit Özdağ’ın, “Sevgili Mersinliler, Zafer Partisi yarın Mersin’de benim de katılacağım aday tanıtım toplantısını gerçekleştirecek. Ve ben sizi bu toplantıya davet ederken bir Mersinli vatansever siyasetçinin kısa ama olağanüstü önemli açıklaması ile seslenmek istedim. Sayın İstemihan Talay’a emperyalist jeopolitik hedefleri ifşa eden değerli açıklaması için teşekkür ediyor ve bütün Mersinli vatanseverleri Zafer Partisi’ne davet ediyorum” demesi dikkat çekti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle