Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN İYİ PARTİ’YE OPERASYON SİYASETİ “CHP SİLİFKE LİSTESİYLE” AÇIĞA ÇIKTI! İYİ PARTİ SİLİFKE İLÇE YÖNETİMİ, PARTİLERİNE RESMEN KUMPAS KURDU… BOMBA GELİŞME…

admin | 21 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ve bazı ilçe belediye başkan adaylarının İYİ Parti’ye operasyon çekmesi Silifke CHP meclis üyeliği listesiyle ortaya çıktı. İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim ve yönetim kurulu üyeleri ilçe seçim kuruluna aday listesinin verileceği gün istifa ederek, CHP’nin meclis üyesi listesinde yer aldı.

CHP’nin yurt genelinde İYİ Parti’ye operasyon siyaseti uyguladığı iddiaları meclis üyeleri listeleriyle gerçeğe dönüştü. İYİ Parti’nin yerel seçimlerde ittifaksız hür ve müstakil bir şekilde girme kararı en çok CHP’yi tedirgin etmişti.

Büyükşehir’i normal şartlarda Seçer ve CHP siyasetiyle kazanamayacağını  anlayan ve koltuğu korumak uğruna PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti ile ittifak yapmaktan çekinmeyen, bu ittifak için DEM Parti’ye istediği her şeyi veren Seçer, İYİ Parti’ye de açık açık operasyon çekerek, Mersin genelinde içini boşaltmak için yoğun çaba sarf ediyor.

İYİ PARTİ SİLİFKE İLÇE YÖNETİMİ DE CHP’YE YATTI… BOMBA…

Türkiye’nin birçok yerinde seçimlere kısa bir süre kala partilerini bombalayarak istifa eden İYİ Parti ilçe yöneticileri CHP meclis üyeliği listelerinden kendilerine yer bulurken, bir bomba da Silifke’de patladı.

İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim ve yönetimi aynı taktikle, CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mustafa Turgut lehine siyaset yapacaklarını açıklayarak partiden aday listelerinin ilçe seçim kuruluna verilmesine 1 gün kala istifa etti.

İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ İLÇENİN TÜM YETKİLERİNİ İPTAL ETTİ, ADAYLIK HAKKINI SON DAKİKADA SEÇİM KURULNA YAZDIRDI. İYİ PARTİ SİLİFKE’DE SEÇİMLERE GİREBİLECEK!

İYİ Parti Silifke İlçe Başkan Adayı Ahmet Murat Metin’in İYİ Parti ile CHP’nin gayrı resmi ittifak yapılacağı duyumunu İl yönetimiyle paylaşması üzerine İYİ Parti İl Başkanı Suat Şahin harekete geçti ve Silifke ilçe yönetimini görevden aldı.

Görevden alınan ilçe yönetiminin tüm yetkileri iptal edildi. Bu yetki iptalinin ardından İYİ Parti Silifke’de Ahmet Murat Metin’i belediye başkan adayı olarak seçim kuruluna yazdırabildi ve yerel seçimlere girme hakkı kazandı.

GERÇEK LİSTELER AÇIKLANINCA ORTAYA ÇIKTI… İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMDEN BAZI İSİMLER CHP LİSTESİNE GİRDİ!

20 Şubat’ta aday listesini İlçe Seçim Kuruluna veren CHP’nin listesini görenler şok yaşadı.

İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim, CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Turgut’un listesinde kontenjan adayı olarak yer alırken, yönetimden bazı isimler de meclis üyesi adayı oldu.

SEÇER’İN İYİ PARTİ’YE OPERASYON YAPACAĞI AYLAR ÖNCE HALK TV’DE DUYURULMUŞTU!

Halk TV’de program yapan İsmail Küçükkaya, yayın öncesinde CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le görüştüğünü canlı yayında anlatmış, Seçer’in İYİ Parti’ye operasyon siyasetini de deşifre etmişti.

Küçükkaya, “Vahap Bey şimdi ne olacak Mersin’de seçim diye sordum. Ya dedi, Türkiye genelinde bilemem. Ama biz İYİ Parti’yle Mersin’de hem Büyükşehir’de yarışırız centilmence hem de biz burada İYİ Parti ile ilçeler bazında iş birliği yaparız. Ben dedi, Genel Başkanım Özgür Özel’den ve partimin yetkili kurullarından izin isteyeceğim dedi. Nasıl dedim. Bana ilçe ilçe isim analizleri yaptı. Mesela Silifke’de biz aday çıkartmayabiliriz, İYİ Parti kazanır. Şu ilçede İYİ Parti aday çıkartmaz biz kazanırız. Çünkü buranın sosyolojisi, demografisi, politik durumu buna uygun dedi. Bizim buradaki İYİ Parti teşkilatıyla da aramız çok iyi dedi. Bunu da not olarak size aktarayım” diyerek konuşmaları aktarmış, Seçer’in İYİ Parti’ye operasyonu da ortaya çıkmıştı.

SEÇER ÖNCE MEZİTLİ SONRA ANAMUR ŞİMDİ DE SİLİFKE’DE İYİ PARTİ’YE İLÇE YÖNETİMLERİ ÜSTÜNDEN OPERASYONA GİRİŞTİ

CHP’li Vahap Seçer’in girişimleriyle ilçe belediye başkan adayları da İYİ Parti operasyonlarında başrolü çekti.

İlk olarak İYİ Parti Mezitli ilçe yönetimi CHP’li Ahmet Serkan Tuncer’e destek olmak için istifa etmiş, benzer girişim Anamur’da da yapılmıştı.

Son olarak Silifke’de patlak veren olayın ardından CHP’li Seçer’e İYİ Parti içinden de tepkiler arttı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle