Hoşgeldiniz  

BURHANETTİN KOCAMAZ: “ÖNCEDEN BÖYLE BİR ÇALIŞMANIN OLDUĞU SAYIN VAHAP SEÇER’İN HALK TV’DEKİ İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN HABER PROGRAMINA VERDİĞİ MÜLAKATLA İMA EDİLİYORDU!”

admin | 21 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin’de CHP tarafından operasyon siyaseti girişimine sert tepki gösteren Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yaşanan olaylara sebep ve alet olanlara sert tepki gösterdi. Kocamaz, “İYİ Parti Teşkilatlarında bulunan ve Partimize nankörlük ederek CHP’nin Meclis listelerinde yer alan daha sonra da basın açıklamasıyla günah çıkartmaya çalışan, partimize ihanet eden, çapsızlık ve haysiyetsizliklerini ortaya koyanları asla affedemeyiz!” dedi.

İYİ Parti’de Silifke ilçe yönetiminin son dakika adeta kumpas kurarak, İYİ Parti’yi zora sokmaları ardından CHP meclis üyesi listelerinde kendilerine yer bulmalarına tepkiler artıyor.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da Silifke’de patlak veren CHP’nin İYİ Parti’ye kurduğu operasyon siyasetine veryansın etti. Kocamaz, İYİ Parti teşkilatlarında bulunarak CHP’nin operasyonlarında yer alan kişileri ihanet etmekle suçladı.

“PARTİMİZE İHANET EDENLERİ İÇİMİZE SİNDİRMEMİZ ASLA MÜMKÜN OLAMAZ!”

Burhanettin Kocamaz, “Sırasıyla, önce Mezitli Teşkilatımızın içi istifalarla boşaltıldı ardından Anamur üzerine bir oyun oynanmak istendi, en sonunda da Silifke Teşkilatına operasyon çekildi! Bu konuda İYİ Parti Teşkilatlarında bulunan ve Partimize nankörlük ederek CHP’nin Meclis listelerinde yer alan daha sonra da basın açıklamasıyla günah çıkartmaya çalışan, Partimize ihanet eden, çapsızlık ve haysiyetsizliklerini ortaya koyanları asla affedemeyiz!” dedi.

“OPERASYONLARI HAZIRLAYAN CHP’Lİ YÖNETİCİLERİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI KINIYORUM!”

Operasyonları hazırlayan CHP yöneticileri ve belediye başkan adaylarını da şiddetle kınadıklarını ifade eden Kocamaz, “Ancak bu konuya zemin hazırlayan, çanak tutan ve bu omurgasız insanlardan medet uman CHP yöneticileri ile Belediye Başkan adaylarını da şiddetle kınıyoruz! Bu tür etik dışı davranışlarla karşılaşabileceğimizi az çok tahmin edebiliyorduk! Fakat son dakikada Partimizi sıkıntıya sokacak ve adaysız bırakabilecek şekilde bir seviyesizliğin sahneye konulabileceğini hiç aklımıza getiremezdik” diye konuştu.

“SEÇER HALK TV’DE VERDİĞİ MÜLAKATTA OPERASYON İMA EDİLİYORDU!”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in operasyonu çok önceden ima ettiğini ifade eden Burhanettin Kocamaz, “Aslında çok önceden böyle bir çalışmanın olduğu Sayın Vahap Seçer’in Halk TV’deki İsmail Küçükkaya’nın haber programına verdiği mülakatla ima ediliyordu! Bizim içimizden de yapılan o açıklamaya uygun tavırlar sergileyen, zemin hazırlayan bazı tipler olduğunu da az çok tahmin ediyorduk! Fakat geçmişte de Silifke Belediye Başkanlığı yapmış, Büyükşehir Meclis üyeliğinden de tanıdığımız Sayın Mustafa Turgut gibi bir şahsiyetin sırf seçim kazanma uğruna böyle bir seviyesiz harekete alet olabileceğini tahmin etmemiz ve içimize sindirmemiz asla mümkün olamaz!” açıklaması yaptı.

KOCAMAZ, SİLİFKE’DEKİ OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTI

Silifke’de patlak veren skandalı anlatan Burhanettin Kocamaz şöyle devam etti:

Olay, Anamur’da aday tanıtımı yaptığımız anda patlak vermiş. Bizler Anamur programından sonra

Silifke Teşkilatımıza geldik. Geldiğimizde Belediye Başkan Adayı Murat Metin yoktu! Eski İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim, belediye başkan adayı Murat Metin’e ulaşamadıklarını, O’nun Cumhur İttifakına meyilli olduğunu ve kendilerinin de buna karşı olduğunu, bu nedenle istifa kararı aldıklarını söyledi.

Adayın iki gün önce her iki taraftan teklifler aldığını, CHP’nin 5 Meclis üyesi ile birlikte 1 Başkan yardımcılığı teklif ettiğini, Cumhur ittifakı tarafının da benzer teklifler yaptığını hatta bir tarafın Murat Metin’e belli bir maddi teklif bile yaptığını söyledi!

İl Teşkilatımızın bilgisi dışında son üç günde yapılan bu görüşmelerden dolayı anladığımız kadarıyla kendi içlerinde ne tarafa yatacakları konusunda anlaşamamışlar ve bu anlaşmazlık nedeniyle de Murat Metin telefonunu kapatmış!

Eski ilçe başkanı bize “kesinlikle bu oyunun parçası olmam” diyerek istifa ettiklerini söyledi.

Ama bugün anladık ki bu eski ilçe başkanı bize yalan söylemiş! Amaçları İYİ Parti’yi kullanarak kendilerine CHP İçinde yer kapmakmış! Yazıklar olsun!

Bu olayların yaşanmasının temel nedeni tek başımıza seçime girme kararı alarak CHP’ye payanda olmamamız!

Bu olaylar da gösterdi ki, İYİ Parti’nin aldığı karar çok doğru bir kararmış. Bu karar alınmamış olsaydı, CHP bizi kendilerinin payandası olarak görmeye devam edecekmiş! Bu karar alınmamış olsaydı içimizdeki Truva atlarının farkına varamayacaktık! Bu karar alınmamış olsaydı İYİ PARTİ kurumsal kimliğine asla kavuşamazmış! Bizler inandığımız değerler ve savunduğumuz ilkeler doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz! Bizi bu yoldan döndürmeye hiç kimsenin, hiç bir siyasi partinin entrikaları yetmez! Bu vesile ile İYİ Parti’mize Bizans mantığıyla entrika ve kumpaslar kuran tüm siyasi partileri kınıyor, bu durumu bir ahlaksızlık olarak değerlendiriyor, içimizden bu oyuna gelen Truva atlarını da lanetliyoruz!

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BURHANETTİN KOCAMAZ: “ÖNCEDEN BÖYLE BİR ÇALIŞMANIN OLDUĞU SAYIN VAHAP SEÇER’İN HALK TV’DEKİ İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN HABER PROGRAMINA VERDİĞİ MÜLAKATLA İMA EDİLİYORDU!” için 1 yorum

  1. […] BURHANETTİN KOCAMAZ: “ÖNCEDEN BÖYLE BİR ÇALIŞMANIN OLDUĞU SAYIN VAHAP SEÇER’İN HALK TV… İYİ Parti Mersin’de CHP tarafından operasyon siyaseti … […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle