Hoşgeldiniz  

GURURLAN (!) CHP, BAK ADAYIN NELER DEMİŞ: CHP’NİN DEM’Lİ TOROSLAR BAŞKAN ADAYINDAN SKANDAL PAYLAŞIMLAR…

admin | 22 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin Mersin’de Büyükşehir ittifakı uğruna DEM Parti tarafından belirlenen Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın skandal sosyal medya paylaşımları ortaya döküldü. DEM’in önceki siyasi bağlantıları HEDEP ve Yeşil Sol Partili olduğunu ısrarla vurgulayan Yıldız’ın kendisine Türk denilmesinden duyduğu rahatsızlığa ilişkin paylaşımları tepki çekti.

CHP zora giren Mersin Büyükşehir koltuğunu elinde tutabilmek için DEM Parti ile ittifak yaptı.

CHP, Büyükşehir’de DEM Parti’nin desteğine karşılık Akdeniz ilçesinde DEM’i destekleme Toroslar ilçesinde de DEM Parti’nin verdiği ismi başkan adayı gösterme kararı aldı.   

Toroslar’da DEM Parti’nin CHP’ye önerdiği isim Abdurrahman Yıldız, yine 2019 yerel seçimlerinde o dönemki adı HDP tarafından CHP’ye Yenişehir’den ittifak karşılığında Büyükşehir meclis üyeliğine getirilmişti.

2024 CHP-DEM ittifakıyla da DEM Parti’nin CHP’ye belediye başkan adayı olarak kabul ettirdiği isim olan Yıldız’ın skandal boyuttaki sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.

Kendisine Türk denilmesinden rahatsız olan ve her fırsatta DEM (Yeşil Sol, HDP ve HEDEP) Partili olduğunu söyleyen Yıldız’ın bu paylaşımları da CHP tabanının bile tepkisini çekiyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle