Hoşgeldiniz  

VAZİYET ALIN, CHP’DE KAVGA BÜYÜYOR: AĞBABA, TARSUS BELEDİYE BAŞKANINI MAHKEMEYE VERİYOR!

admin | 16 Ocak 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’den istifa eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba’yı rant peşinde koşmakla itham etmişti. CHP’li Ağbaba, Bozdoğan’ın iddialarını reddederken, Bozdoğan’a hakaret ve iftira davası açacağını duyurdu.

CHP’de adayların belirlendiği olaylı PM sonrasında Mersin’de sula durulmuyor. Aday listesine konulmayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın partisinden istifa etmesiyle ilerleyen süreç, bağımsız aday olarak seçimlere gireceğini açıklamasıyla gerginlik tırmandı.

Haluk Bozdoğan, bununla da kalmadı; dün Gazeteci Enver Aysever’in canlı yayınında CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba’nın rant peşinde koştuğunu öne sürmüştü. Haluk Bozdoğan, “Benden Halk TV’ye sözleşme yapmam karşılığında yüklü para talep ettiler. Tanesi 5 bin TL’den Halk TV’nin yemek biletlerinden 100 adet satın almamı istediler. Aynısını Mezitli Be4lediyesinden de istediler. Ağbaba ve Başarır rant peşinde koşuyor. Bunu Mersin’deki bütün CHP’liler bilir” demesiyle parti içindeki kaos zirve yaptı.

AĞBABA: “İSPATLAMAZSAN; SEN DE ŞEREFSİZ, HAYSİYETSİZ, NAMUSSUZ VE ALÇAKSIN BOZDOĞAN!”

Bozdoğan’ın iddialarının ardından Veli Ağbaba cephesinden yanıt geldi. Ağbaba, Bozdoğan’ı iddialarını ispat etmeye çağırdı ve mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP’li Veli Ağbaba, “Mersin’de 1 cm arsası olan, adına bir metre taşınır ya da taşınmaz malı olan, belediyeden ya da kamudan ihale alan, Mersin’de herhangi bir ticari ilişkisi olan şerefsiz, namussuz, alçak ve haysiyetsizdir. Bu iddialarını kanıtlamazsan sen de şerefsiz, namussuz, alçak ve haysiyetsizsin Haluk Bozdoğan. Ayrıca bu iftiralarınla hukuk önünde hesaplaşacağız” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle