Hoşgeldiniz  

VAY ANAM VAY… BOZDOĞAN’DAN CHP’Lİ BAŞARIR VE AĞBABA’YA… HALK TV’YE ZORLA AKITILANLAR… ŞOK…ŞOK…ŞOK…

admin | 15 Ocak 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’den istifa ederek, seçimlere bağımsız girme kararı alan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Gazeteci Enver Aysever’in programında CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba’yı bombaladı: “İkisi de Mersin’de rant peşinde. Bunu bütün CHP’liler biliyor!”

CHP’den Tarsus Belediye Başkanı olarak seçilen Haluk Bozdoğan, partisinin son olaylı PM’sinde 2024 seçimleri için aday gösterilmemişti. Bunun üzerine partisinden istifa eden Haluk Bozdoğan, 2024 yerel seçimlerine bağımsız belediye başkan adayı olarak katılacağını açıklamıştı.

Haluk Bozdoğan, bugün Gazeteci Enver Aysever’in YouTube kanalındaki programına katılarak bomba iddialarda bulundu. CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba hakkı8nda şok iddialarda bulunan Bozdoğan, “Bakın Malatyalı Milletvekili Veli Ağbaba ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, ikisi de rant peşinde. Bakın bunu Cumhuriyet Halk Partililerin hepsi biliyor” diyerek bombayı ortaya bıraktı.

“BAŞARIR BENDEN HALK TV İLE 5 YILLIK SÖZLEŞME YAPMAMAI İSTEDİ! BEN YAPMADIM…”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın Halk TV için Tarsus Belediyesi’ne sözleşme dayattığını öne süren Haluk Bozdoğan, “Ali MahirBaşarır belediyeye Serhan Asker’le beraber geldi. 12 Eylül 2019 tarihinde. Bu görüşmenin fotoları kendi facesinde de var” dedi.

Aysever’in “Bu görüşmede belediyeden Halk TV için para istediler mi?” sorusunu da Bozdoğan şöyle yanıt verdi:

“E tabi ki. Sözleşmeyi onun için getirdiler. Bir de 1 yıl sonrası var. 1 yıl sonrasında yine geldiler, Hakan Bey’di yanılmıyorsam ve tehditvari konuşmayla yemek düzenliyorlarmış. 5 bin TL’den 100 tane bilet alacakmışız. Mezitli Belediyesinden de bunu istemişler. Ben bunu almadım. Benim belediyemin imkanı zaten asla olamaz. Bu parayı Halk TV için istediler. Onlarla sözleşme yapmamı istediler. Ben onlara sadece abonelik yapabilirim dedim. 1 yıl sonra da aboneliği iptal ettim. 5 yıl demişlerdi onu yapmadım.

BOZDOĞAN HALK TV İÇİN İSTENEN PARAYI HATIRLAMADI! YERSEN…

Gazeteci Enver Aysever’in Halk TV için kaç para istedikleri sorusuna da yanıt veren Bozdoğan, “Bu sözleşme için çok yüksek bir rakamdı ben sadece abonelik olabilir dedim. Başka bir şey yapamam dedim. Sözleşme için fiyatı hatırlamıyorum” demesi de dikkat çekti.  

“BAŞARIR’IN EŞİ HALK TV’NİN KURUM AVUKATI!”

Haluk Bozdoğan Başarır ve Ağbaba için konuşmasını ve iddialarını şöyle sürdür:

“Bakın Malatyalı milletvekili Veli Ağbaba ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, ikisi de rant peşinde.

Bakın bunu Cumhuriyet Halk Partililerin hepsi biliyor. Yani düşünebiliyor musunuz, neden Halk TV’den gelip de benimle zorla bu sözleşmeyi imzalatmak istersiniz? Eşi Halk TV’nin avukatı. Başka da bir şey demiyorum!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

VAY ANAM VAY… BOZDOĞAN’DAN CHP’Lİ BAŞARIR VE AĞBABA’YA… HALK TV’YE ZORLA AKITILANLAR… ŞOK…ŞOK…ŞOK… için 1 yorum

  1. […] VAY ANAM VAY… BOZDOĞAN’DAN CHP’Lİ BAŞARIR VE AĞBABA’YA… HALK TV’YE ZORLA AKITIL… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle