Hoşgeldiniz  

ADAY GÖSTERİLMEYEN MHP’Lİ TOLLU “GENEL MERKEZİN MAVİ BONCUKLARINI” SERDİ: “BİZ BU SEÇİMİ ANCA SENLE ALIRIZ DEDİLER GİTTİLER BAŞKA BİR ARKADAŞA TEVDİ ETTİLER. CANLARI SAĞOLSUN!”

admin | 15 Ocak 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP’nin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, partisi tarafından aday gösterilmedi. Tömük’te vatandaşlarla buluşan Tollu, adaylık sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Erdemli Belediye Başkanı partisi tarafından 2024 seçimlerinde başvuru yapmasına rağmen aday gösterilmedi. MHP Genel Merkezi, Erdemli için Tollu’nun yerine Mustafa Kara’yı aday gösterdi.

Tömük’te vatandaşlarla buluşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, burada aday adaylığı sürecinde yaşadıklarını anlattı. Genel Merkezin kendisine Erdemli’de seçimin ancak kendisiyle alınacağını söylediklerine dikkat çeken Tollu, buna rağmen başka bir isme adaylığı tevdi ettiklerini söyledi.  

Tollu, “Ben haddimi bilen bir insanım. Ömrüm boyunca koltuğa yapışan bir insan olmadım. Bu nedenle de müracaatımızı yapmadan önce ilçe teşkilatının görüşünü aldım, il teşkilatının görüşünü aldım, Genel Merkez yöneticilerimizin görüşünü aldım” dedi.

“CANLARI SAĞ OLSUN, YAPACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK!”

Genel Merkez yetkilileriyle görüşmesi sırasında “Başka bir tasarrufunuz varsa ben aday olmayabilirim” dediğini söyleyen Mükerrem Tollu şöyle devam etti:

“Tamamından şu cevabı aldım; Allah’a yemin ederek söylüyorum, özellikle genel merkezle alakalı dosya çıkardılar birçok kamuoyu araştırmaları var en düşük oy oranı 55.1. Diğer sonuçlar da 60 olan var, daha fazla olan var. Denen şu; ‘Biz bu seçimi ancak seninle alırız, dolayısıyla senden başka tercihimiz olamaz’ dediler. Biz de dilekçemizi verdik. Ama geldiğimiz noktada da maalesef başka bir arkadaşa tevdi ettiler. Canları sağ olsun, yapacağımız edeceğimiz bir şey yok. Biz inşallah bu aziz millete hizmet etmeye devam ediyoruz.”  

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ADAY GÖSTERİLMEYEN MHP’Lİ TOLLU “GENEL MERKEZİN MAVİ BONCUKLARINI” SERDİ: “BİZ BU SEÇİMİ ANCA SENLE ALIRIZ DEDİLER GİTTİLER BAŞKA BİR ARKADAŞA TEVDİ ETTİLER. CANLARI SAĞOLSUN!” için 1 yorum

  1. Yörük Selim dedi ki:

    Sayın başkan emekli ol yaylalar seni bekler

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle