Hoşgeldiniz  

KAZADA SON DURUM: 6 YARALI TABURCU, 14’ÜNÜN DURUMU AĞIR! 2 CUMHURİYET SAVCISI GÖREVLENDİRİLDİ

admin | 16 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gece saatlerinde Aydıncık Sarıyar Tüneli çıkışında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetmiş, 30 kişi yaralanmıştı. Yaralıları hastanede ziyaret eden Vali Pehlivan canlı yayında ve sosyal medya üzerinden de Sağlık Bakanı Koca, yaralıların son durumu hakkında açıklama yaptı.     

Aydıncık’ta Sarıyar Tünelleri çıkışında meydana gelen otobüs kazasında 9 kişi hayatını kaybetmiş, 30 kişi de yaralanmıştı.

ŞOFÖR DE HAYATINI KAYBETTİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaza anına ilişkin ilk görüntüyü sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerde otobüs şoförünün aşırı hızlı şekilde viraja girdiği, yağmur nedeniyle de kayganlaşan yolda virajı alamayan otobüsün devrildiği açık açık kameralara yansıdı.

Kazada aşırı hız yapan otobüs şoförünün de kazada hayatını kaybettiği bildirildi.

14 YARALININ DURUMU AĞIR!

NTV yayınına bağlanan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, “30 yaralımızın 14’ünün durumu biraz ağır.” ifadelerini kullandı. Daha sonra Vali Pehlivan, yaralıların durumunu öğrenmek için tedavi gördükleri hastanede doktorlardan bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, “Gece 01.19’da Mersin Aydıncık İlçesi Sarıyer Tüneli girişinde meydana gelen otobüs kazasında 9 kişi hayatını kaybetmiş, 14’ü ağır 30 kişi yaralanmıştır. Yaralılar olay yerine görevlendirilen 15 adet ambulans ve 45 personel ile hastanelere nakledilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için gereken her şey yapılmaktadır” dedi.

AYDINCIK CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili Aydıncık Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilerek adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle