Hoşgeldiniz  

VAY BE… SEÇER TORPİLLİSİ GÜLCAN KIŞ, YİNE “İMAR” KOMİSYONUNU KAPTI!

admin | 15 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in torpiliyle milletvekili aday listesine girdiği iddia edilen ve milletvekili seçilen CHP’li Gülcan Kış, TBMM’de oluşturulan Bayındırlık, İmar, Ulaştırma Ve Turizm Komisyonu’na seçilmesi de manidar karşılandı. CHP’li Kış, Belediye Meclis Üyesiyken de İmar Komisyonu üyeliği yapıyordu.

TBMM’de ihtisas komisyonları üyelerini seçerek, çalışmalarına başladı. CHP’den de Mersin Milletvekili seçilen Gülcan Kış; Bayındırlık, İmar, Ulaştırma Ve Turizm Komisyonu’na girdi.

Aday listeleri açıklandığında CHP Mersin tabanında en çok tartışma yaratan isimlerin başında yer alan Kış’ın CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in torpiliyle 2. Sıradan aday gösterilmesi tabanınj tepkisine yol açmıştı.

Özellikle CHP’li kadın milletvekili adayları Kış’a sert tepki göstermiş, tepkilerini sosyal medya üzerinden de açık açık kamuoyuyla paylaşmıştı.  

BÜYÜKŞEHİR’DE DE İMAR KOMİSYONU ÜYESİYDİ

Gülcan Kış, Yenişehir Belediye Meclisi üyeliğini 3 dönem boyunca üstlenmişti. Daha sonra Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer döneminde de Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olurken, aynı zamanda Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili görevini ve İmar Komisyonu üyeliğini de yerine getirmişti.

Büyükşehir’de İmar Komisyonu üyesi olan Gülcan Kış’ın, TBMM’de de Bayındırlık, İmar, Ulaştırma Ve Turizm Komisyonu üyesi olması dikkat çekti.

GÜLCAN KIŞ’IN AİLESİ YENİŞEHİR’DEKİ PTT ARAZİSİNİ SATIN ALMAK İÇİN HAREKETE GEÇMİŞTİ

Kış ailesinin daha önce de büyük tartışma yaratan Yenişehir’deki PTT arazisini almak için harekete geçmesi kentte büyük yankı uyandırmıştı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle