Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKLADI: “ELİ KANLI TERÖRİST MERSİN’DE YAKALANDI!”

admin | 15 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de bu sabah gerçekleşen PKK operasyonunda 11 gün önce Cizre’de şehit edilen Güvenlik Korucusu Mustafa Erdem’in faili olan teröristin yakalandığını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı.

Mersin’de il Emniyet Müdürlüğü tarafından bu sabah yapılan PKK operasyonunda eli kanlı terörist, Mehmet Zeki İlmin’in yakalandığı açıklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 11 gün önce Cizre’de şehit edilen Güvenlik Korucusu Mustafa Erdem’in faili Demhat, Fırat ve Gelhat kod adlı Mehmet Zeki İlmin adlı teröristin Akdeniz ilçesinde Emniyet Terörle Mücadele ve Özel Harekat birimlerinin bu sabah yaptığı operasyonla yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Emniyet İstihbarat Başkanlığımızın yaptığı teknik çalışmalar neticesinde; 11 gün önce Cizre’de şehit edilen Güvenlik Korucumuz Mustafa Erdem’in faili Demhat, Fırat ve Gelhat kod adlı Mehmet Zeki İlmin adlı terörist, Mersin ili Akdeniz ilçesinde Emniyet Terörle Mücadele ve Özel Harekat birimlerimizin bu sabah yaptığı operasyonla yakalandı. Şehidimizin kanı yerde kalmadı. Operasyonu gerçekleştiren kahraman Emniyet mensuplarımızı tebrik ediyorum. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek” diyerek teröristin yakalandığını duyurdu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle