Hoşgeldiniz  

VALLA YEMEDİK KANTON HAYALİ KURAN DEM’Lİ ALİ BOZAN; TERÖRLE BAĞLANTILI ADAYLARI KONUSUNA HİÇ DEĞİNMEDİ, YSK TARAFINDAN RET YİYEN USULSÜZ SEÇMEN İDDİASINI ISITIP, TOP ÇEVİRMEYE KALKTI!

admin | 25 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, son günlerde ülke gündemini sarsan partisinin Akdeniz eş başkan adaylarının terör örgütüyle bağlantıları haberlerine sessiz kalırken, YSK tarafından reddedilen Akdeniz’deki usulsüz seçmen iddiasını yeniden gündeme taşıyarak algı yönetmeye kalktı.  

Akdeniz’de DEM Parti’nin çıkardığı belediye eş başkan adayları hakkındaki terör örgütüyle bağlantılı olduklarına ilişkin iddialar ülke gündemindeki yerini koruyor.

DEM PARTİ’DEN AKDENİZ’DE SKANDAL İSİMLER…

Terör Örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti’nin Akdeniz Belediye Eş Başkan Adayı Hoşyar Sarıyıldız’ın, 17 Haziran 2009’da terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan ve PKK’nın Suriye’den getirip Türkiye’ye sokmak istediği silahları arabasıyla taşıyarak terör örgütünün Suruç yapılanmasına teslim ettiği gerekçesiyle fezlekesi bulunan Faysal Sarıyıldız’ın yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı.

Yine DEM Parti’nin Akdeniz’de çıkardığı diğer belediye eş başkan adayı Nuriye Arslan’ın da terör örgütü üyeliği davasından halen yargılamasının sürdüğü ve güvenlik güçlerince operasyonda etkisiz hale getirilen 5 PKK’lı teröristten Musa Arslan’ın annesi olduğunun ortaya çıkması ülke gündemini sallamıştı.

“TERÖRİSTBAŞI APO’YA ÖZGÜRLÜK İSTEYEN VE KANTON HAYALİ KURAN” DEM’Lİ BOZAN… İDDİALARI GÜNDEME BİLE ALMADI!

DEM Parti’nin her fırsatta Güneydoğu illerinden sözde Kürdistan diye bahseden, terörist başı Apo’ya özgürlük isteyen, DEM Parti’nin diğer Mersin Milletvekili Perihan Koca ile birlikte Mersin’den “kanton” diye söz eden Milletvekili Ali Bozan, bugün basın toplantısı gerçekleştirdi.

YSK’NIN REDDETTİĞİ KONUYU ISITIP, ISITIP GÜNDEME TAŞIDI… TÜRKİYE’Yİ SALLAYAN İDDİALARI YOK SAYDIRMAYA ÇALIŞTI… YERSEN…

Basın toplantısında DEM Parti’nin CHP ile yaptığı kirli ittifaka ve Akdeniz’de çıkardıkları 2 adayın da terör örgütüyle olan bağlantısına değinmeyen Bozan, Akdeniz’de daha önce yaptıkları ve YSK tarafından reddedilen usulsüz seçmen iddiasını bir kere daha gündeme getirerek algı yönetmeye çalıştı.

TALAY DEM’E SAYDIRDI… BOZAN’DAN SES YOK…

CHP’li eski Bakan İstemihan Talay’ın Akdeniz ve Toroslar ilçelerinin DEM Parti’ye peşkeş çekildiği ve CHP’nin Akdeniz adayının tıpkı 2019’daki gibi tehdit edilebileceği konularına ise hiç girmeden sadece YSK tarafından reddedilen konuyu tekrar ısıtıp, gündeme taşımaya çalışması da manidar karşılandı.      

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle