Hoşgeldiniz  

BAŞARIR’A 3. PROTESTO SİLİFKE’DE… MEZİTLİ, ANAMUR, SİLİFKE… GİTTİĞİ HER YERDE PROTESTO EDİLİYOR!

admin | 25 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aday belirleme sürecine dahil olan, Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylıkları için ön seçim yerine merkez ataması isteyen ve Genel Merkezi de bu yönde ikna eden CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mezitli ve Anamur’un ardından Silifke’de de protesto edildi.

Kongrede desteklediği Özgür Özel’in Kılıçdaroğlu’na karşı kazanmasının ardından zıplayarak sevinç gösterilerinde bulunan CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, kongrede skandal sevinç gösterisi nedeniyle “Zıp Zıp Mahir” lakabını almıştı.

Mersin’de ön seçimi engellediği iddiasıyla tabanın tepkisini çeken Başarır’a seçim çalışmaları için gittiği her ilçede peş peşe protestolar ve tepkiler gelmeye devam ediyor.

İLK BOMBA MEZİTLİ’DE PATLADI: ALEVİ DERNEKLERİ BAŞARIR’I PROTESTO ETTİ

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Mezitli’de yaptığı konuşma sırasında Mezitli Cemevi başkanı Ferdi Koç’un da aralarında bulunduğu bir grup partili tarafından protesto edildi.

Vatandaşlar, Ali Mahir Başarır’a ‘Kılıçdaroğlu’nu sen hançerledin, yazıklar olsun sana’ şeklinde tepki gösterirken, Başarır ise protestoculara, ‘O AK Parti’nin, sarayın trollerini atın oradan’ şeklinde karşılık verdi.

Mezitli’de mevcut Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın aday gösterilmemesindeki gerekçe olan Başarır, daha sonra Mersin’deki Alevi Derneklerinin temsilcileri tarafından yapılan basın açıklamasında kınandı.

ANAMUR’DA YUMURTALI SALDIRI…

CHP’nin Anamur’da düzenlediği mitingde de olaylar çıktı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır seçimde desteklediği Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz’in mitingine katıldı. Başarır, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in tarafları olduğu öğrenilen grup tarafından önce protesto edildi daha sonra yumurta yağmuruna tutuldu.

Miting alanında partililer arasında çıkan arbedeyi güvenlik güçleri durdurdu ve protestocu grup miting alanından uzaklaştırıldı.  

SON BOMBA SİLİFKE’DE: “GELME BİR DAHA BURAYA!”

Silifke’de de CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır protesto edildi.

CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mustafa Turgut’un programına katılan Başarır, konuşma yaptığı sırada bazı partililer tarafından tepki gördü.

Partililer, “Gelmeyeceksin bir daha buraya. Gelme, istemiyoruz seni” diye bağırırken, Turgut ve Başarır’ın adamları protestocuları alandan uzaklaştırdı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BAŞARIR’A 3. PROTESTO SİLİFKE’DE… MEZİTLİ, ANAMUR, SİLİFKE… GİTTİĞİ HER YERDE PROTESTO EDİLİYOR! için 1 yorum

  1. Faysal dedi ki:

    Bu seçim çok eğilenceli olacak anlaşılan Chp işi demokrasi patlaması 🙂

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle