Hoşgeldiniz  

TOROSLAR’DA DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ BAŞKAN KONUŞTU: “PAZARTESİ BÜROKRATLARDA DEĞİŞİKLİK OLACAK, İŞE SON GİRENLER DEĞERLENDİRİLECEK!”

admin | 13 Nisan 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediye Meclisi’nde konuşan DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, işçi çıkarmalar ve bürokrat değişimleriyle ilgili Pazartesi’den itibaren kararların hayata geçirileceğini söyledi.

25 yıllık MHP yönetiminden sonra CHP-DEM Parti ittifakı yönetimine geçen Toroslar Belediyesi’nde en merak edilen konu işçi ve bürokratların durumuydu.  

Konuyla ilgili DEM Parti’nin CHP’den ittifak koşulu olarak istediği Belediye Başkan adayı olan, 31 Mart’ta yapılan seçimlerde de CHP-DEM ittifakıyla seçimi kazanan Abdurrahman Yıldız konuştu. Toroslar Belediyesi’nin yeni döneminin ilk meclis toplantısında konuşan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız personellerin durumuyla ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağını da açıkladı.  

YILDIZ: “TOROSLAR SOKAKLARI BUGÜNE KADAR ÇOK SÜPÜRÜLMEDİ, BAYRAMDA BİLE SÜPÜRÜLMEDİ ONLARCA FOTOĞRAF GELDİ BANA!”

DEM destekli CHP’li Yıldız, “Bugüne kadar çok süpürülmedi Toroslar sokakları bunu hepimiz görüyoruz. Bayramda bile şikayetler geldi kapımızın önü süpürülmedi diye. Dünya kadar fotoğraf attılar bana. Toroslar Mersin’in en zengin belediyesi olmasına rağmen büyük bir bütçeye zengin bir bütçeye sahip olmasına rağmen standart belediyecilik hizmetleri bile aksamış. Herkes Pazartesi itibariyle işinin başında olacak” dedi.  

PAZARTESİ GÜNÜ BÜROKRATLAR DEĞİŞECEK!

Pazartesi günü itibariyle işçi ve bürokrat durumunu değerlendireceğini söyleyen Yıldız, yeni atamaların kesinlikle yapılacağının da altını çizdi.

Abdurrahman Yıldız, “Pazartesi’den itibaren her bir belediye işçisi yeniden görevlendirilecek. Alın teriyle çalışan, politik mevzuların peşinde koşturup işini savsaklayan değil kursağından haram lokma geçirmeyen hiçbir arkadaşımızla sorunumuz yok. Birtakım bürokratik unsurlarda değişiklik yapabiliriz. Toroslar için bir dolu spekülasyon da var. Bunun önüne geçmemiz lazım” diyerek yönetim kadrosunda yer alan şube müdürlerinin değişeceğini duyurdu.

SEÇİME YAKIN ZAMANDA İŞE ALINAN PERSONELLE YOLLAR AYRILACAK!

Seçime yakın zamanda işe alınan işçileri de çıkaracağının mesajını veren Yıldız, “Politik olarak işe alınmış arkadaşlar olabilir, detaylı bilgi henüz alamadım Pazartesi soracağım. Seçimlerden hemen önce işle alınmış arkadaşlarımız varsa bu arkadaşlarla ilgili durumu değerlendireceğiz tabi. Bu kişiler de işçi olarak, iş yapsın diye alınmamıştır diye düşünüyorum” dedi.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle