Hoşgeldiniz  

BAYRAM DÖNÜŞÜ DİKKAT… KARAYOLLARI SİLİFKE’Yİ DE LİSTEYE EKLEDİ!

admin | 14 Nisan 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Karayolları Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde en çok kaza yaşanan 33 “kaza kara noktasını” güncelledi. En çok kazanın yaşandığı 33 bölge arasında Mersin Silifke yolu da yer aldı.

Türkiye, Ramazan Bayramı’nı kutladı. 10 Nisan tarihinde başlayan bayramın tatil süresi ise hafta sonlarının birleştirilmesiyle 9 güne çıktı.

Tatilin uzamasıyla birlikte şehir dışı planları öncelik kazandı. Özellikle Doğu-Batı aksında Mersin önemli bir güzergâh olarak yoğunluğun yaşandığı yer olarak dikkat çekiyor.

Bu kapsamda takip edilmesi gereken en önemli verilerden biri de Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Türkiye genelinde, en çok kaza yaşanan yerleri işaretleyerek oluşturduğu ‘kaza kara noktaları’ oldu.

Belli aralıklarla oluşturulan ve harita ile işaretlenen bu noktalar, ekipler tarafından daha fazla uyarı işareti ve denetimle tehlikeli olmaktan çıkartılmaya çalışılırken, sürücülerin de bu noktalara dikkat ederek daha dikkatli olması gerekiyor.

D-400’ÜN SİLİFKE BÖLÜMÜ

Kazanın en çok yaşandığı 33 noktayı belirleyen Karayolları Genel Müdürlüğü’nün listesine Mersin Silifke de yer aldı. Bu kapsamda D-400’ün Silifke bölümü de kaza kara noktası olarak işaretlendi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle