Hoşgeldiniz  

TARSUS, TOROSLAR VE ANAMUR DA TAMAM… İYİ PARTİ İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI!

admin | 05 Aralık 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin’de Tarsus, Anamur ve Toroslar ilçe kongrelerinin de yapılmasının ardından ilçe kongrelerini tamamladı.

İYİ Parti Genel Merkezi’nin aldığı kongre kararının ardından Mersin teşkilatında da ilçe kongreleri bu hafta sonu tamamlandı. Daha önce 10 ilçenin kongresini gerçekleştiren İYİ Parti, Cuma günü Anamur, Cumartesi Toroslar ve Pazar günü de Tarsus ilçe teşkilat kongresini yaparak, ilçe kongre sürecini tamamladı.

ANAMUR’DA KAHVECİOĞLU’NUN 2. DÖNEMİNE DELEGELERDEN ONAY ÇIKTI!

2 adayın yarıştığı İYİ Parti Anamur İlçe Kongresinde mevcut Başkan Osman Kahvecioğlu ve Mesut Bal ilçe başkanlığı için delegelerin karşısına çıktı.

Beyaz liste ile seçime giren Osman Kahvecioğlu 269 oy alırken, mavi liste ile yarışan Mesut Bal 141 oy aldı. Bu sonuçların ardından Kahvecioğlu delegelerden bir dönem daha ilçe başkanlığı vizesi aldı.

İSMAİL YETKİN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

İYİ Parti Toroslar İlçe Kongresinde de iki aday başkanlık mücadelesi verdi. Mevcut Başkan İsmail Yetkin’in karşısına Kıyas Uslu ilçe başkanı olmak için çıktı.

Beyaz listeyle delegelerden oy isteyen İsmail Yetkin 224 oy alırken, Sarı listeyle kongrede yer alan Kıyas Uslu 175 oyda kaldı. 3 oyun geçersiz sayıldığı kongrede Yetkin, bir kez daha ilçe başkanı seçildi.

TARSUS’TA YENİ BAŞKAN BURAK ÖZDİL

2 dönem ilçe başkanlığını yürüten Daniyel Mercan’ın aday olmadığı İYİ Parti Tarsus İlçe kongresinde de 2 aday ilçe başkanlığı için mücadele etti.

Beyaz listeyle Burak Özdil 228 oy alırken, mavi listeyle Suat Şahin de 176 oy aldı. Bu sonuçların ardından Burak Özdil, İYİ Parti’nin yeni Tarsus ilçe Başkanı oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle