Hoşgeldiniz  

MECLİS REDDETMİŞTİ, SEÇER ZAMDA ISRARLI! SEÇER SUYA ZAM YAPMAK İÇİN MAHKEMEDE…

admin | 05 Aralık 2022 | Dünya, Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye’nin su ücretlerinde en pahalı illeri arasında yer alan Mersin’de faturaların yüksekliği vatandaşların tepkisine neden olurken, MESKİ Genel Kurulu’nda CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 2023 için istediği yüzde 25’lik zam talebi reddedilmişti. Seçer’in su zammının reddedilmesi kararının iptali için Mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Mersinlilerin en çok şikayet ettiği konuların başında gelen su faturalarındaki yüksek meblağlara olan tepkileri duymazdan gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2023 bütçe görüşmelerinde MESKİ tarifelerinde yer alan su ücretlerine yüzde 25’lik zam talebinin genel kurulca reddedilmesinin ardından kararın iptali için Mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, genel kurulda reddedilen su zammı kararı için bir kez daha toplantı çağrısında bulunmuş ve ısrar kararı aramıştı. Suya zam talebi ikinci kere reddedilmesine rağmen zam yapmak için uğraşan Seçer, bunun üzerine zam kararını iptal eden meclis kararının iptali için mahkemeye gitme kararı almıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

MECLİS REDDETMİŞTİ, SEÇER ZAMDA ISRARLI! SEÇER SUYA ZAM YAPMAK İÇİN MAHKEMEDE… için 1 yorum

  1. Tarsus 2 dedi ki:

    Deniz şehri komşu il Antalya da indirime gidilirken mersinde bu kadar pahalı olması enteresan doğrusu ?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle