Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE 25 KASIM PKK/YPG OPERASYON BİLANÇOSU: 25 GÖZALTI- 13 TUTUKLAMA, 10 ADLİ KONTROL, 2’Sİ HALA SORGUDA!

admin | 01 Aralık 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 25 Kasım’da Emniyet ve Jandarma tarafından Mersin genelinde gerçekleştirilen PKK operasyonlarının bilançosu açıklandı. Operasyonlarda Suriye’de silahlı eylemlere katılan 2 YPG’li teröristin de yakalanması dikkat çekti.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde PKK terör örgütünün eylem ve deşifresine yönelik Mersin genelinde Emniyet Müdürlüğü TEM ve Jandarma timleri tarafından 25 Kasım’da Tarsus, Toroslar, Akdeniz ve Yenişehir’de eşzamanlı operasyonlar düzenlenmişti.

Şüphelilerin eylem hazırlığında oldukları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında yapılan operasyonlarda toplam 23 kişi gözaltına alındı.

Emniyet ve Jandarma’daki sorgularının ardından Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 13’ü çıkarıldığı Mahkemece tutuklanırken, 10 zanlı da adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

2 YPG’Lİ TERÖRİST DAHA YAKALANDI

25 Kasım’daki operasyonun ardından Mersin İl Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri Suriye’de silahlı faaliyet yürüten 2 YPG’li teröristin Mersin’de yaşadığını tespit etti. Teröristlere Drone ve Özel Harekât Polislerinin desteklediği toplamda 50 polisin katıldığı gece operasyonu düzenlendi.

Operasyonda N.E ve O.A isimli teröristler gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyete götürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle