Hoşgeldiniz  

“TARHAN AÇIK ARA ÖNDE” DİYENLER ARTTI; AHMET SERKAN TUNCER CEPHESİ PANİKLEDİ: CHP’Lİ TUNCER TARAFTARLARI TRİBÜNDE NEŞET TARHAN’I HEDEF ALDI…

admin | 18 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin hiçbir gerekçe sunmadan aday göstermediği mevcut Belediye Başkanı Neşet Tarhan, seçimlere bağımsız girme kararı almıştı. Tarhan’ın bağımsız aday olarak CHP’nin kalesi durumundaki Mezitli’de başkanlığı zorlaması, CHP’nin Adayı Ahmet Serkan Tuncer’i panikletti. Tuncer taraftarları maçta tribünlerde Neşet Tarhan aleyhine slogan bile attı.

Mezitli, belki de siyasi tarihinin en hareketli seçimini yaşıyor.

Mevcut Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, hiçbir gerekçe sunulmadan, sırfCHP TBMM Grup Başkan vekili Ali Mahir Başarır ile ayrı düşmesi sebebiyle aday gösterilmedi. Başarır, Tarhan’ın yerine Ahmet Serkan Tuncer’in aday gösterilmesi için PM’de yoğun çalışma yaptı.

TARHAN BAĞIMSIZ ADAY OLDU, AHMET SERKAN TUCER CEPHESİ PANİKLEDİ!

CHP’den aday gösterilmeyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da arkasında yoğun halk desteği olduğu gerekçesiyle 2024 yerel seçimleri için Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu.

İşte ne olduysa Tarhan’ın bu kararından sonra oldu. Bağımsız aday olarak seçim çalışmalarını sürdüren Tarhan, Mezitlililer’den sağlam karşılık almaya başlayınca Ahmet Serkan Tuncer cephesini panikletti.

FİKRİ SAĞLAR BOMBAYI PATLATTI: “TARHAN AÇIK ARA SEÇİMİ ALACAK!”

CHP’li Eski Mersin Milletvekili ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar’ın da son katıldığı programda Mezitli’de Neşet Tarhan’ın seçimi açık ara kazanacağına ilişkin yorumlar yapmasının ardından Tuncer taraftarları harekete geçti ve işi hakaret boyutuna vardırdı.

TUNCER TARAFTARLARI TRİBÜNE DALDI, TUNCER KAŞKOLLARI SALLAYARAK TARHAN’I HEDEF ALDI!

Oynanan futbol maçı sırasında tribünde seyircilerin arasında bulunan Tuncer taraftarları, bir anda Mezitli Belediye Başkanı Neşt Tahan hakkında hakaretamiz slogan atmaya başladı. Ellerinde “Ahmet Serkan Tuncer” yazılı kaşkolları sallayan bu grubun attığı sloganlar da büyük tepki çekti.

TARHAN: “MEZİTLİ ZIP-ZIPÇILARA TESLİM EDİLMEYECEK!”

Taraftarların hakaretamiz sloganlarının ardından açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı ve Bağımsız Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, şahsına yapılan çirkin söylemleri kınadı.

Tarhan, “Halkımız kimlerin ne amaçla zıp-zıp zıpladıklarını çok iyi biliyor. Maalesef sayelerinde spora, tribüne siyasetin nasıl sokulduğunu da gördük. Mezitli’de malum belediye başkan adayının taraftarları tarafından şahsıma karşı yapılan çirkin söylemleri şiddetle kınıyorum. Mezitli zıp-zıpçılara teslim edilmeyecek, Mezitli halkı gerekli cevabı sandıkta verecektir” diyerek tepkisini dile getirdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle