Hoşgeldiniz  

BOMBA… PLAN DEŞİFRE OLDU: İSTANBUL VE MERSİN’DE KANTON PLANI…

admin | 18 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’den Esenyurt’a giden Ahmet Özer, CHP-DEM ittifak planını deşifre etti. DEM Parti Mersin Milletvekili Koca ve Bozan’ın paylaşımları da eski CHP’li Bakan Talay’ın endişesini haklı çıkarınca, kirli ittifakın İstanbul ve Esenyurt planları açık açık gözler önüne serildi.

CHP – DEM – Kandil hattında süregelen bölücü ittifak tehlikeli sonuçlar doğurmaya başladı.

CHP’nin DEM’e peşkeş çektiği Esenyurt’ta ‘kent uzlaşısı’nın ortak adayı Ahmet Özer, yerel seçimlere günler kala ağzındaki baklayı çıkardı. Özer, Esenyurt’u referandum yaparak İstanbul ve Türkiye’den ayırma planını açık açık söyledi.

Mersin’de yerel yöneticilik için adaylık denemesi olan, Milletvekili adaylığı deneyen Toros üniversitesindeki görevinden ve Mersin Cumhuriyet Halk Partisi camiasındaki çalışmalarından dolayı Mersin’in çok yakından tanıdığı bir isim olan Prof. DR. Ahmet Özer’in bu sözleri ülkeyi salladı.

“ESENYURT HALKI REFERANDUMLA TALEPTE BULUNABİLİR”

Esenyurt 7 büyükşehirden 57 ilden daha büyük bir ilçe olduğunu dile getiren Özer, “Esenyurt’un il olup olmaması genel idarenin vereceği bir karardır. Esenyurt halkı da referandumla böyle bir talepte bulunabilir” şeklinde konuştu.

Bilindiği üzere CHP/DEM’in ortak adayı Ahmet Özer, sözde ‘Kürdistan’ hayalleri kurup “Devlet kurmak Kürtlerin hakkı” şeklinde beyanatlar veren bir isim.

AMAÇLARI İSTANBUL’U KANTONLARA PARÇALAMAK

Bugün de dile getirdiği ‘Esenyurt’ta kanton’ planı ile birlikte CHP-DEM ittifakının esas hedefinin İstanbul’u kantonlara parçalamak olduğu bir kez daha tescillendi.

MERSİN’İ DEM MİLLETVEKİLLERİ KANTON İLAN ETTİ BİLE!

Mersin’den Esenyurt’a giden kantoncu Ahmet Özer bu planı deşifre ederken, Kandil’in siyasi uzantısının Mersin temsilcisi olan Milletvekilleri Ali Bozan ve Perihan Koca da TBMM’de bütçe görüşmeleri sırasında paylaşım yaparken niyetlerini ortaya koymuştu.

SEÇER KOLTUK UĞRUNA DEM’E NELER VERDİ NELER…

Mersin’de CHP ile Büyükşehir’de ittifak yapan DEM Parti, Büyükşehir’de CHP’yi destekleme karşılığında CHP’nin Akdeniz’de tavşan aday çıkarmasına, Toroslar’da kendi istediği ismin CHP logosuyla seçime girmesine, yine Toroslar’da meclis üyelikleri adaylıklarını eşit şekilde paylaşılmasına, Büyükşehir’de DEM’e ayrılacak yönetici ve işçi koltukları verilmesine ve CHP listelerinden Büyükşehir meclisinde seçilecek yerden grup kurmak için gereken 14 meclis üyeliği almasına yol açan anlaşmayı da ittifak görüşmelerinde aldı.   

SKANDAL PAYLAŞIM: “MERSİN KANTONU OLARAK ONLINENIZ!”

Perihan Koca paylaşımında Ali Bozan’ı etiketleyerek, “Mersin kantonu olarak onlinenız” ifadesini kullanarak, Mersin’i kanton olarak gördüklerini ayan beyan sergilemişti!

TALAY HAKLI ÇIKTI… BOMBA İDDİA…

CHP’li eski Bakan İstemihan Talay’ın Mersin için dikkat çektiği tehlike de, bu söylem ve paylaşımlarla su yüzüne çıktı.

TOROSLAR’DA ESENYURT TAKTİĞİ

Mersin’de Toroslar’da tıpkı Esenyurt’ta yaptıkları gibi DEM Partinin istediği adayı CHP’den aday gösterilirken, CHP logosu altında seçime girecek olan Belediye Baqşkan Adayı kökü ve kökenini yeren paylaşımlarıyla dikkat çekmişti.

Yıldız, Müslümanlığını ve Türklüğünü “utanılacak” bir durum olarak lanse etmekten çekinmeyen paylaşım yapmıştı.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ ADAYLARI AÇIK AÇIK ADAYLARI OLMASINA RAĞMEN DEM PARTİ İÇİN OY İSTİYOR!

Akdeniz’de de kazanamayacak tavşan aday çıkartarak, kendi seçmenlerini kazanabilecek algısı oturtmaya çalışılan DEM Parti’ye yönlendirmek için CHP’liler tarafından bizzat çalışma yapılıyor.  

CHP’li Meclis üyeleri Akdeniz’de adayları olmasına karşın DEM Partililerle birlikte seçim çalışmaları yaparak, DEM Parti adaylarına oy istemeleri de skandalı gözler önüne sermişti.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle