Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… MHP’Lİ NENNİ VE HDP’Lİ ARSLAN ARASINDA “KANDİL-PROVOKATÖR” ATIŞMASI…

admin | 05 Aralık 2022 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisi’nde 5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı üzerinden başlayan tartışma HDP’li Nuriye Arslan ve MHP’li Tufan Nenni arasındaki birbirlerine şok ithamlara evrildi.

Sakin geçen Akdeniz Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı 1. Oturumu MHP’li Tufan Nenni’nin HDP’lilere yönelik sözleriyle bir anda hareketlendi.

5 Aralık 1934 Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının Verilmesi ve Dünya Kadın Hakları günü dolayısıyla HDP’li Meclis üyelerinin sözlerine cevap veren MHP’li Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Tufan Nenni, “Burada söylüyorlar kafalar değişince diye. Hakikaten Akdeniz’de kafalar değişince çok şey değişti. Kandil’e giden hortumları kestik, şimdi de Büyükşehir oralara hortum açmaya başladı. Biz de evet (Aysel Mavioğlu Öner’i kast ederek) 1 tane kadın meclis üyesi var, o da aslanlar gibi İstiklal Marşımızı okuyor, o da bize yeter” diye konuştu.

MHP’li Nenni’nin sözleri üzerine söz alan HDP’li Meclis Üyesi Nuriye Arslan, MHP’li Nenni’yi provokatörlükle suçladı. Bunun üzerine araya giren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Arslan ve Nenni’yi sakinleştirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle