Hoşgeldiniz  

KADIN HAKLARI ÜZERİNDEN ŞOV YAPMAYA KALKAN HDP’LİLERE GÜLTAK’TAN SAĞLAM GÖNDERME: “DİYARBAKIR ANNELERİNE BURADAN SELAM OLSUN!”

admin | 05 Aralık 2022 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisi’nde 5 Aralık 1934 Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının Verilmesi ve Dünya Kadın Hakları günü dolayısıyla siyasi şov yapmak isteyen HDP’li meclis üyelerinin sözlerini AK Partili Belediye Başkanı Gültak Diyarbakır Annelerinin talep ve gözyaşları üzerinden çürüttü.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı 1. Olağan Oturumu Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 5 Aralık 1934 Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının Verilmesi ve Dünya Kadın Hakları günü dolayısıyla konuşan HDP’li Meclis üyeleri, kadınlar üzerinden sistem eleştirisi yaptı.

HDP’li meclis üyelerinin sözlerinin eleştiriyi geçip, mesnetsiz suçlamalara kadar vardırmasının ardından AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan HDP’lilere çocukları terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa çıkarılan ve çocuklarının dönmesi için Diyarbakır’da HDP il binası önünde 4 yıldır nöbet tutan Diyarbakır anneleri çıkışıyla cevap geldi.

Gültak, “Tabi ki biz de diyoruz ve istiyoruz: Kan, gözyaşı olmasın. Diyarbakır’da nöbet tutan anneler var yani. Bu da bir gerçek. Bu coğrafyada hak bir dava olmayan bir dava yüzünden anneler çok ağladı. Ağlamasın artık. Çocukları kandırıldı, dağa götürüldü. Kimse kandırılmasın artık. Eğer ki bir dava güdülecekse demokrasilerde bu dava bu meclislerde meclis üyeleriyle, TBMM’de milletvekilleriyle olur. Bu dava silahla, bu dava kanla, bu dava şiddetle olmaz. Dolayısıyla bu da bir gerçek. O annelerimize de selam olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle