Hoşgeldiniz  

ŞOK TAHRİK: DEM PARTİ’NİN TAHRİKİNE KAPILMAYAN AK PARTİLİ GÜLTAK, PROVOKASYONU ÖNLEDİ!

admin | 28 Şubat 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, seçim çalışmaları için Şevket Sümer’de esnaf ve vatandaşların arasında dolaşırken, bir anda kendisinin ve ekibinin etrafı DEM Parti seçim araçlarıyla son ses müzikle ve DEM Partili bayrakları sallayan partililerle sarıldı. Sakinliğini koruyan Gültak, ekibini uyardıktan sonra DEM Parti seçim araçlarını kullanan şoförlerle konuşarak, ortamı sakinleştirdi. İşte yaşananlar:

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, Şevket Sümer Mahallesinde seçim çalışmaları yaptığı sırada DEM Parti üyeleri tarafından tahrik edilmeye çalışıldı.

Gültak esnaf turu atarken etrafını çeviren DEM Parti seçim araçları son ses müzik açarak Gültak ve ekibini tahrik etmeye çalıştı. Yolu trafiğe kapatarak trafiği kilitleyen ve diğer araç sürücüleri tarafından gelen tepkilere rağmen trafiği açmayan DEM Partili seçim araçlarının şoförlerinin tahrik çalışmaları sonuçsuz kaldı.

Sağduyulu kimliğiyle tanınan Mustafa Gültak, yaşananlar karşısında ekibini uyararak tahriklere kapılmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Daha sonra DEM Parti seçim araçlarını kullanan şoförlerin yanına giden Gültak şoförlere selam vererek seçim çalışmalarında başarılar diledi.  Gültak’ın bu tavrı karşısında şaşkına dönen şoförler ise bölgeden ayrıldı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle