Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNFİAL YARATAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI!

admin | 28 Şubat 2024 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar’da geçtiğimiz Aralık ayında A.O.T. (17) ve bir lisede müdür olan babası İ.T’nin, belediye otobüsünde yolculuk yaptıkları sırada tartıştıkları engelli R.P. (77) ve eşi H.P’yi (71) darp etmesine ilişkin kamera kayıtlarının ortaya çıkması sadece Mersin’in değil ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın yarattığı büyük infialin ardından Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

Mersin’de belediye otobüsünde yolculuk yapan yaşlı çiftin, baba ve oğlu tarafından darp edilmesiyle ilgili kamera görüntüleri ortaya çıkması sosyal medyada bir anda ortalığı sallamış, darp eden kişinin Mersin’de bir lisenin müdürü olması ise şoku ikiye katlamıştı.

Büyük tepki çeken görüntülerde, A.O.T’nin henüz öğrenilemeyen nedenle tartıştıkları R.P. ve H.P’ye saldırması, daha sonra olaya dahil olan babası İ.T. ile yaşlı çiftçi darp ettikleri anlar yer aldı.

Olayın yarattığı infialin ardından Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, akşam saatlerinde açıklama yaptı. Açıklamada, “Olay ile ilgili olarak Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17.01.2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır” denildi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Bazı basın yayın ve sosyal medya mecralarında, “71 yaşında kalp piliyle yaşayan ve bir gözü görmeyen yaşlı adam, bir lise müdürü ile oğlu tarafından darp edildi.” başlıklı haber yer almıştır.

Toroslar İlçemizde bir halk otobüsünde meydana gelen olayda, Tarsus ilçesinde görev yapan lise müdürü İ. T. ve oğlu ile engelli ve kalp hastası olduğu öğrenilen R.P isimli 71 yaşındaki vatandaşımız ve yanındaki eşi arasında otobüste koltuk için tartışma çıkmış, büyüyen tartışma sonucunda okul müdürü ve oğlu, yaşlı adamı darp etmiş, olayın ardından yaşlı çift okul müdürü ve oğlundan şikâyetçi olmuştur.

Şikayet üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlatmış olup, gözaltına alınan okul müdürü İ.T. 17.01.2024 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Olay ile ilgili olarak Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17.01.2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle