Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN KOCAMAZ DÖNEMİNDE YAPILAN HİZMETLERİ KENDİSİ BULMUŞ DA YAPMIŞ GİBİ BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATMASINA BURHANETTİN KOCAMAZ ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

admin | 03 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde yapılan hizmetleri “kendi döneminde uygulamaya koymuş gibi” göstermesine sert yanıt verdi. Mersin Milletvekili Kocamaz, “Bizim dönemde yapılan tüm işlere sahip çıkarak emek hırsızlığı yapıp kendin yapmış gibi anlatıyorsun! Sizin en iyi yaptığınız iş algı yönetimi! Olmayan şeyleri var gibi, yapmadığınız şeyleri yapmış gibi, sizden önce yapılanları da kendiniz yapmış gibi anlatmakta çok mahirsiniz!” dedi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, 2. Dönem Tanıtım Toplantısı’ düzenleyerek, bir daha seçildiği takdirde gelecek 5 yıllık dönemde hayata geçirecekleri projeleri kamuoyuna duyurdu.

Vahap Seçer’in konuşmasını dinleyenler büyük şok yaşadı. Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde yapılan hizmetleri kendi döneminde yapılmış gibi anlatan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, Kocamaz adeta ateş püskürdü.

KOCAMAZ: “5 YILDIR SÖYLEDİĞİN YALANLARA DEVAM EDİYORSUN! GEÇEN BEŞ YILDA NEYİ DEĞİŞTİRDİN!”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Seçer dönemini algı yapmakla itham ederek, “Şimdi seçim meydanlarında, seçim ofisi açılışlarında 5 yıldır söylediğin yalanlara devam ediyorsun! Geçen beş yılda neyi değiştirdin! Projelerin hemen hepsi geçmişte bizim dönemimizde yapılan projeler. Bizim dönemde yapılan tüm işlere sahip çıkarak emek hırsızlığı yapıp kendin yapmış gibi anlatıyorsun! Sizin en iyi yaptığınız iş algı yönetimi! Olmayan şeyleri var gibi, yapmadığınız şeyleri yapmış gibi, sizden önce yapılanları da kendiniz yapmış gibi anlatmakta çok mahirsiniz! Bu konuda sizi tebrik etmek gerekir” dedi.

BURHANETTİN KOCAMAZ RESMEN BOMBALADI!

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Kin, nefret, kibir, aşağılık kompleksi, kendin beğenmişlik, insanlara tepeden bakma, her şeyi ben bilirim kompleksi, doyumsuzluk, narsist ve nepotizm anlayışı, ayrımcılık ve adam kayırmacılık, yalan dolan iftira, beceriksizlik, çamur at izi kalsın anlayışı ve de algı yönetimi! İşte Vahap Seçer.”

CHP’li Vahap Seçer’e de sorular yönelten İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, sorularını ve açıklamalarını şöyle sıraladı:

CEVAP VER VAHAP SEÇER!!!

Şimdi seçim meydanlarında, seçim ofisi açılışlarında 5 yıldır söylediğin yalanlara devam ediyorsun!

Şayet yüzün varsa şimdi benim sorduklarıma cevap ver!

1-İnsanlar arasında ayrımcılık yapmadığınızı söylüyorsun!

Göreve gelir gelmez 4600’e yakın gariban köylü çocuğunu kin, nefret ve şovenist duygularla ve uydurma tutanaklarla işinden aşından eden, ekmekleriyle oynayan, üstelik de hala mahkeme kararlarına rağmen tazminatlarını vermeyerek, nasıl olsa benim cebimden çıkmaz diyerek Belediyeyi zarara uğratan sen değil misin?

2-Bizim dönemimizde deneyim kazanmış bürokratları mobbing uygulayarak oradan oraya süren, ailelerini perişan edip yuvalarını yıkan, sağlık sorunları yaşatan sen değil misin?

3-Bize her gün Mersin’in kırsal kesimlerinden şikayetler yağıyor!

Vatandaşlarımız “sen gittin, kırsala hizmet durdu” diyorlar. Bizim yaptığımız bazı yolları yol ağından çıkaran, kalan yollarda da bozulan bölümlerin tamiratını özellikle ve bilinçli olarak yapmayıp, dağ köylülerini mağdur eden, vatandaşlarımızın ifadeleriyle o bölgelere bir çivi dahi çakmayan sen değil misin?

4-Metro yapılacak diyor, vatandaştan gerçekleri gizliyor ve yaşananları ve kendi hatalarını örtbas etmeye çalışıyorsun!

Metro bizim dönemimizde ihale aşamasına gelmiş, yine bizim dönemde Devlet Yatırım Programına alınması için bizzat benim imzam ile başvurusu da yapılmıştı.

Bakanlıktan onay almış 19.3 km.lik projeyi 13.2km düşürdün!

Bizim projedeki modern ve çağa uygun istasyonları değiştirerek sayısını azalttın!

Değiştirdiğin projeyi ÇED raporu almadan ihaleye çıkardın!

Tiyatro oynar gibi üç firmaya teklif verdirip iki firmayı yetersiz diyerek eledikten sonra tek firmaya mali teklif verdirerek dünya ortalamasının ve bizim dönemde 19,3 km için yapılan keşfin de üzerinde bir fiyatla sözleşmeyi imzaladın!

Bu yetmedi, iki lideri getirerek temel attırdın.

Ancak değiştirdiğin proje için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yeniden izin almayı unuttun!

Senin liyakatsiz bürokratların seni yanılttı!

Hazırlattığın proje için o “iş bilen bürokratların!” ÇED raporu alman gerektiğini bir söylemedi!

Ve dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde bir beceriksizlik örneği sergileyerek Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni gülünç duruma düşündün.

Şimdi utanmadan biz bu işi öğrendik diyorsun!

Kafalar değişince her şey değişti diyorsun!

Halkımızın çok önemli bir değerlendirmesi var!

Bu tip yaşanan olaylar için derler ki;

“Kılavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmaz!”

Bu söz sizin uygulamalarınıza cuk diye oturuyor!

5-Kuvay-ı Milliye alt geçidini utanmadan biz yaptık, parasını da biz ödedik diyorsun!

O Alt geçit bizim dönemde 700 milyonluk ve 2016-2019 dönemini kapsayan asfalt ve yol yapım ihalesi kapsamında yapıldı. Sadece asfalt kaplaması kalmıştı!

5 yıldır hala yüklenici firmaya olan borcu ödemedi! Üstelik de hiç Allah’tan korkmadan, o sözde liyakatli ancak hiçbir teknik yeterliliği olmayan elemanlarına uydurma tutanaklar tutturarak, işlerin yerinde yapılmadığını iddia edip, yüklenici firmaya fazla ödemeler yapmak için hak edişler hazırlandığını iddia ederek mahkemeye verdin!

Başta şahsım olmak üzere, hak edişlerde imzası bulunan bürokratlarla, yüklenici firmayı töhmet altında bırakmak istedin!

Ama unutma!

“Kimsenin ahı kimse de kalmaz!”

Ve “insan birilerine yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göç etmez!”

Yine halkımız der ki; “Çerçi başındakini satar!”

Şu anda Mersin Büyükşehir Belediyesi ihale yolsuzluklarıyla anılıyor!

Adrese teslim olduğu için KİK tarafından ya da yandaşlarda kalmadı denilerek Belediye tarafından iptal edilen ihale o kadar çok ki, sayısı belirsiz!

Sonunda ne oldu?

Hem Mersin hem de Adana Bölge İdare Mahkemesi(BAM)’da kendini rezil ettin.

Senin bu tavırların aslında kendini ele veriyor!

Ne diyor Halkımız; “Çerçi başındakini satar”

6-Şimdi diyorsun ki, biz yenilikçi ve sosyal Belediyeyiz!

Geçen beş yılda neyi değiştirdin!

Sosyal projelerin hemen hepsi geçmişte bizim dönemimizde yapılan projeler.

Senin ilave ettiğin öğrenciler için bir çamaşırhane, süt dağıtma, bir de hasta yakınları için konuk evi var.

Aşevi ve seyyar mutfak bizim eserimiz.

Bizim dönemde yapılan tüm işlere sahip çıkarak emek hırsızlığı yapıp kendin yapmış gibi anlatıyorsun! 

Sizin en iyi yaptığınız iş algı yönetimi!

Olmayan şeyleri var gibi, yapmadığınız şeyleri yapmış gibi, sizden önce yapılanları da kendiniz yapmış gibi anlatmakta çok mahirsiniz!

Bu konuda sizi tebrik etmek gerekir!

Yukarıda anlattığım konuların özeti;

Kin, nefret, kibir, aşağılık kompleksi, kendin beğenmişlik, insanlara tepeden bakma, her şeyi ben bilirim kompleksi, doyumsuzluk, narsist ve nepotizm anlayışı, ayrımcılık ve adam kayırmacılık, yalan dolan iftira, beceriksizlik, çamur at izi kalsın anlayışı ve de algı yönetimi!

İşte Vahap Seçer.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle