Hoşgeldiniz  

KOPYALA(YIP)-YAPIŞTIR(MIŞSIN) VAHAP! SEÇER’İN “ÖVÜNDÜĞÜ” TÜM HİZMETLERİN KOCAMAZ DÖNEMİNDE YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKTI! İŞTE PROJELER VE UYGULAMA TARİHLERİ…

admin | 03 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yerel seçimlerde CHP’nin tekrar aday gösterdiği Vahap Seçer’in proje tanıtım programında övünerek anlattığı projelerin hemen hepsinin önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde yapıldığı ortaya çıktı. Belediyenin resmi Instagram hesabında bulunan 2014-2019 yılları arasındaki hizmet paylaşımlarıyla, Seçer’in o dönemi “kopyala-yapıştır” yaptığı gözler önüne serildi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in, 2. Dönem Tanıtım Toplantısı’ düzenleyerek, bir daha seçildiği takdirde gelecek 5 yıllık dönemde hayata geçirecekleri projeleri kamuoyuna duyurduğu programı izleyenler adeta şok yaşadı.

Seçer’in 2019-2024 yılları arasında övünerek “biz yaptık” diye anlattığı hizmetlerin neredeyse tamamının önceki dönem 2014-2019 yılları arasında Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Burhanettin Kocamaz döneminde başlatılan olduğu ortaya çıktı.

KOCAMAZ SERT TEPKİ GÖSTERDİ: “SİZİN EN İYİ YAPTIĞINIZ İŞ ALGI YÖNETİMİ!”

Seçer’in 2014-2019 yılları arasında Kocamaz döneminde Büyükşehir’in projelerini yok saydığı gibi üstüne bir de “kendisi yapmış gibi” sahiplenmesine en sert tepki Burhanettin Kocamaz’dan geldi.

Kocamaz, “Şimdi seçim meydanlarında, seçim ofisi açılışlarında 5 yıldır söylediğin yalanlara devam ediyorsun! Geçen beş yılda neyi değiştirdin! Projelerin hemen hepsi geçmişte bizim dönemimizde yapılan projeler. Bizim dönemde yapılan tüm işlere sahip çıkarak emek hırsızlığı yapıp kendin yapmış gibi anlatıyorsun! Sizin en iyi yaptığınız iş algı yönetimi! Olmayan şeyleri var gibi, yapmadığınız şeyleri yapmış gibi, sizden önce yapılanları da kendiniz yapmış gibi anlatmakta çok mahirsiniz! Bu konuda sizi tebrik etmek gerekir” diyerek tepkisini dile getirdi.

BELEDİYE FACE HESABINDAN SİLDİ AMA INSTAGRAM’I SİLMEYİ UNUTTU! 

Burhanettin Kocamaz döneminde hayata geçirilen Büyükşehir hizmetlerini kendisi yapmış gibi anlatan CHP’li Vahap Seçer’işn ekibi 2014-2019 yılları arasında yapılan hizmet tanıtımlarını belediyenin resmi facebook hesabından sildi. Ancak instagram hesabını silmeyince, Seçer’in “ben yaptım” dediği hizmetlerin tamamının Kocamaz döneminde uygulanmaya başlanan projeler olduğu gözler önüne serildi.

İŞTE 2014-2019 YILLARI ARASINDA UYGULANAN VE SEÇER’İN “BEN YAPTIM” DEDİĞİ O HİZMETLERDEN BAZILARI…

BÜYÜKŞEHİR’İN PAYLAŞIMLARINDAKİ TARİHE DİKKAT! SEÇER’İN NASIL KOPYALA-YAPIŞTIR YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI:   

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle