Hoşgeldiniz  

PARMAK SALLADIĞIYLA KALDI! BOMBA İDDİA: BAŞARIR’LA SEÇER BARIŞTI, ADAYLIK İÇİN PÜRÜZ KALMADI…

admin | 02 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi belediye başkan adaylarını belirlemek için 4 Ocak’ta Özgür Özel başkanlığında toplanacak. PM’de Adana, Mersin, Aydın adaylarının yanı sıra İstanbul ve İzmir’in bazı ilçelerinde de adayların açıklanması bekleniyor. Özgür Özel’in yakın çalışma ekibinde yer alan Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’la da kongre sürecinde arası açılan CHP’li Vahap Seçer’in geçtiğimiz hafta Başarır’la akşam yemeğinde bir araya geldiği ve aralarındaki buzları erittiği iddiası da Seçer’in adaylık önündeki en büyük engeli aştığına yorumlandı.  

CHP, aday belirleme mesaisine devam ediyor. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), perşembe günü saat 11.00’de Özgür Özel başkanlığında toplanacak. MYK, çalışması biten büyükşehir, il, ilçe ve beldelerin adaylarını Parti Meclisi’nin (PM) gündemine taşıyacak. PM ise saat 15.30’da toplanarak adaylara karar verecek.

CHP yönetimindeki Adana, Mersin ve Aydın’ın adaylarının da bu hafta yapılacak olan toplantıda ele alınması bekleniyor.

PM’ye yakın kaynaklar, iller ve bazı büyükşehirlere giden milletvekili heyetlerinin görüşlerinin geldiğini ve bu kapsamda önerilerin netleştiğini kaydetti. Büyükşehirlerin adaylarının ne zaman tamamlanacağına da kaynaklar, Büyükşehirlerde ince elenip sık dokunduğunu söyledi. Kaynaklar, Büyükşehirlerin bir kısmının bu hafta, bir kısmının da önümüzdeki haftalarda açıklanacağını dile getirdi.

FLAŞ İDDİA… BAŞARIR’LA SEÇER BARIŞTI! 4 OCAK’TA ADAYLIĞINI BU YÜZDEN BEKLİYOR…

CHP’de son kongrede Genel Başkan seçilen Özgür Özel’in yakın çalışma ekibinde yer alan Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile kaybeden Genel Başkan Kılıçdaroğlu destekçisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de arasının açık olduğu biliniyordu.

CHP’ye yakın kaynaklar, geçen hafta Başarır ve Seçer’in akşam yemeğinde bir araya geldiğini ve aralarındaki buzları erittiklerini öne sürdü.

Vahap Seçer’in adaylığının önündeki en büyük engellerden olan Başarır’la da arayı toparlaması 4 Ocak PM’sinde Mersin adaylığının ilan edilebileceğine yorumlandı.   

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle