Hoşgeldiniz  

ÖNEMLİ GELİŞME… TESKİ VE TARSUS BELEDİYESİ’NE MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİ GELDİ!

admin | 09 Aralık 2022 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediyesi iştiraki TESKİ’de İsmetpaşa Mahallesi’nde yapılması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yolsuzluk iddiaları Yargı’ya taşınmış, Tarsus cumhuriyet Başsavcılığı İçişleri Bakanlığı’ndan CHP’li Haluk Bozdoğan’ın yargılanmasının önünü açacak soruşturma iznini istemişti. Bugün TESKİ ve Tarsus Belediyesi’ne Mülkiye Müfettişleri gelerek, Bakanlık soruşturmasını derinleştirdiği öğrenildi.

Tarsus Belediyesi ve belediyenin iştiraki TESKİ’ye incelemelerde bulunmak üzere Mülkiye Müfettişleri geldi. Yolsuzluk iddiaları ülke gündeminde büyük yer tutan TESKİ hakkında müfettişlerin detaylı soruşturma yürütmeye başladığı öğrenildi.

İsmetpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Genel Müdürü Mehmet Özel ve TESKİ’nin kara kutusu olarak adlandırılan Müteahhit Ziya Kenğer’in Başsavcılığa yaptığı şok ihbarların ardından soruşturma derinleşmiş ve Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın yargılanmasının önünü açacak olan soruşturma iznini İçişleri Bakanlığı’ndan istemişti.   

https://www.sansasyonelhaber.net/teskide-skandal-buyuyor-calisanlar-isten-cikartildi-bozdoganin-korumalari-dosyalar-el-koydu.html
https://www.sansasyonelhaber.net/bombaya-gel-tarsus-cumhuriyet-bassavciligi-chpli-bozdogan-icin-sorusturma-izni-istedi.html
Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle