Hoşgeldiniz  

OLAYA GEL: YAZ NÜFUSU 16 MİLYONA VURAN ANTALYA 55 MİLYON TL’YE SİNEK İLACI İHALESİNİ BİTİRDİ… 1 MİLYON 950 BİN NÜFUSLU MERSİN’DE BU RAKAM 200 MİLYON TL! SİNEK İLACI İHALESİNDEKİ PİS KOKULAR ARTIYOR!

admin | 08 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yerel seçimlere 10 gün kala 200 Milyon TL değerinde sinek ilaç alım ihalesi yapacak olmasına ilişkin iddialar komşu illerin rakamlarının ortaya çıkmasıyla iyice ayyuka çıktı. Sinek ilacı ihalesini tamamlayan ve Mersin’den çok daha kalabalık olan Antalya’nın ihale rakamı, Mersin Büyükşehir’in rakamının dörtte birine anca yetişti…

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesinin 200 Milyon TL’den başlatacağı sinek ilacı alım ihalesini yerel seçimlere 10 gün kala yani 21 Mart’ta gerçekleştirecek olmasıyla ilgili sesler, komşu illerin rakamlarının ortaya çıkmasıyla iyice yükselmeye başladı.

MERSİN, KOMŞULARINI SOLLADI! NÜFUS OLARAK ANTALYA VE ADANA’NIN GERİSİNDE OLAN MERSİN’İN, SİNEK İLACI İÇİN AÇTIĞI İHALE DUDAK UÇUKLATTI!

2 Milyon 696 bin 249 yerleşik nüfuslu, turizm kenti olması sebebiyle de yaz döneminde sadece geçtiğimiz yıl 16 Milyon turisti ağırlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği sinek ilacı alım ihalesini 55 Milyon TL’ye tamamladı. Mersin’den daha kalabalık olan Antalya’nın tamamladığı bu rakam, CHP’li Mersin Büyükşehir’in açtığı 200 Milyon TL değerinin katbekat altında kaldı. Üstelik Mersin Büyükşehir Belediyesi 11 kalem için 200 Milyon TL ayırırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi 17 kalem ürün için Mersin’in neredeyse dörtte bir bedeline ihaleyi sonuçlandırdı.

Yine Mersin’den nüfus olarak fazla olan Adana Büyükşehir Belediyesi de ihale tutarında Mersin’in gerisinde kalmış, ihaleye 120 Milyon TL değer biçilmişti.

ADRESE TESLİM İDDİALARI DAHA DA GÜÇLENDİ

Yerel seçimlere 10 gün kala yapılacak olan bu büyük rakamlı ihale ile ilgili şok iddialar ortaya atılmıştı. Yıllardır aynı şartnameyle ihale yapılırken, bu yıl CHP’li Vahap Seçer yönetimi ihale şartnamesini değiştirmiş, şartnameye göre ihaleye katılacak firmalardan daha önceki yıllarda istenen iş deneyim belgesi, mesleki ve teknik yeterliliğe ilişkin belgelerin istenmemesi kamuoyunda ihaleyle ilgili şüpheleri arttırdı.

Önceki yıllarda mesleki yeterlilik olarak en az yüzde 10-15 oranında iş deneyim belgesi isteyen belediyenin 200 Milyonluk iş için bu şartı ortadan kaldırması da alınmak istenen 10 kalem ilacın her kaleminin, bir ürünü ve bir firmayı işaret ettiği yani ihalenin adrese teslim yapıldığı iddialarını güçlendirmişti. 

İDDİALAR AYYUKA ÇIKTI… SEÇER YÖNETİMİ SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ!

Mersin’den çok daha kalabalık nüfuslu komşu iller Antalya ve Adana’nın ihale rakamlarının ortaya çıkmasıyla birlikte, CHP’li Seçer yönetimin iddialar karşısında sessizliğe gömülmesi kafalardaki soru işaretlerini daha da arttırdı.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

OLAYA GEL: YAZ NÜFUSU 16 MİLYONA VURAN ANTALYA 55 MİLYON TL’YE SİNEK İLACI İHALESİNİ BİTİRDİ… 1 MİLYON 950 BİN NÜFUSLU MERSİN’DE BU RAKAM 200 MİLYON TL! SİNEK İLACI İHALESİNDEKİ PİS KOKULAR ARTIYOR! için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Antalya’yı yakalaması için mersinin daha çok ekmek yemesi lazım

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle