Hoşgeldiniz  

MUHARREM İNCE, TARSUS’TA CHP’Lİ BAŞARIR’IN KULAKLARINI ÇINLATTI: “CHP’NİN İSTANBUL’DA OTURAN MİLLETVEKİLİNE TARSUS’U DİZAYN ETTİRMEYİN!”

admin | 08 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2024 seçimlerinde partisinin Tarsus Belediye Başkan Adayı olan Haluk Bozdoğan’ın yeni projesi halk ekmek fabrikası açılışı için Tarsus’a geldi. Bozdoğan’ın CHP’den koparılış sürecine değinen İnce, “bu ülkenin demokrasisine katkı sağlamak istiyorsanız bu derebeyliğe bir son vermelisin. Bu bir ağalık, paşalık düzeni. Yani CHP’nin İstanbul’da oturan milletvekiline Tarsus’u dizayn ettirmeyin” dedi.

Tarsus Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin katılımıyla törenle açıldı.

Açılış için Tarsus’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, esnafları gezdi, vatandaşla buluştu. Açılış öncesi Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’la birlikte basın toplantısı gerçekleştiren Muharrem İnce, Bozdoğan’ın CHP’den aday gösterilmediği süreci de değerlendirdi.  

İNCE’DEN CHP’Lİ BAŞARIR’A GÖNDERME…

Bozdoğan’a CHP’de haksızlık yapıldığını ifade eden İnce “Haluk Bozdoğan 5 sene CHP’den belediye başkan adayı olmuş. Sonra birileri keyfi olarak seni aday yapmıyorum diyor. Şöyle yapsalar anlayacağım. CHP üyelerinin önüne sandık koyarlar, sandıktan da Haluk Bozdoğan çıkmaz. Tamam çekilirsin kenara başkası olur. Peki böyle bir sandık koymuşlar mı? Hayır. Peki bir hırsızlığı, bir yolsuzluğu duyulmuş mu? Ben duymadım. Siz bu ülkede demokrasi istiyorsanız, bu ülkenin zenginleşmesini istiyorsanız, bu ülkenin demokrasisine katkı sağlamak istiyorsanız bu derebeyliğe bir son vermelisin. Bu bir ağalık, paşalık düzeni. Yani CHP’nin İstanbul’da oturan milletvekiline Tarsus’u dizayn ettirmeyin” şeklinde konuştu.

İNCE, “TARSUS’U TARSUSLULAR YÖNETSİN”

“Türkiye’nin 55 vilayetinden daha büyük Tarsus’ta Haluk Bozdoğan’ı seçin” diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce “Bakın rahmetli Ecevit bu ülkede bir soluk oldu. DSP’yi kurduğunda seçimlere girdi, bir belediye aldı. O da İstanbul Bayrampaşa Belediyesi. O Bayrampaşa Belediyesi’nde partisini 2 kere büyüttü. Başbakan oldu. Sizden bir isteğim var. Gelin Tarsus’u Memleket Partisi’ne Haluk Bozdoğan’a verelim. Kafalarına göre belediye başkan adayı tayin edemezler. Benim gördüklerim başarılı bir belediye başkanlığı yapmış. Tarsus’u Tarsuslular yönetsin. Türkiye’de bu düzene bir son verelim. Bunun başlangıç yeri Tarsus olsun. Haluk Bozdoğan’ı seçin, Memleket Partisi’ne Türkiye’nin 55 vilayetinden daha büyük Tarsus’u seçin. Size söz veriyorum Yalova’ya ne kadar gidiyorsam Tarsus’a da o kadar geleceğim. Ramazan Ayı’nda ekmek 1 TL.  Vallahi güzel bir iş, çok doğru” diyerek herkese teşekkürlerini iletti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle