Hoşgeldiniz  

GÜLTAK, AKTAN, EKMEKÇİ, PEKER… AK PARTİ’NİN MERSİN İLÇE ADAYLARI TAMAM!

admin | 07 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti’nin Mersin’de başkanlık için yarışacağı 4 ilçenin de adayları bugün kamuoyuna duyuruldu. Yarın Genel Başkanveklili Mustafa Elitaş’ın katılacağı Aday tanıtım toplantısında 4 ismin de adaylıkları resmi olarak açıklanacak.

Cumhur ittifakı heyet toplantılarının ardından Mersin Büyükşehir ve 9 ilçenin belediye başkan adaylıkları MHP’ye bırakılmış, AK Parti’nin de 4 ilçede belediye başkanlığı için yarışmasına karar verilmişti.   

Akdeniz, Aydıncık, Mezitli ve Yenişehir’de yer alacak AK Parti Belediye Başkan adayları merakla bekleniyordu. Yapılan açıklamada adaylar kamuoyuna duyuruldu.

Buna göre Akdeniz’de Belediye Başkanlığını yürüten Mustafa Gültak, AK Parti, tarafından 2024 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının adayı olarak açıklandı.

Yine bir başka AK Partili Belediye Başkanı olan Ferat Aktan, bu dönemde de Cumhur İttifakı Aydıncık Belediye Başkan Adayı olarak seçimlerde yer alacak.

Mezitli’de Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı olan isim, Mersinlilerin yakından tanıdığı İş İnsanı Mevlüt Ekmekçi oldu. Ekmekçi, Cumhur ittifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Yenişehir’de Cumhur ittifakı yine AK Partili bir adayla seçimlerde yer alacak. AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker oldu.

ADAYLARI ELİTAŞ AÇIKLAYARAK RESMİYET KAZANDIRACAK!

Yarın Edip Buran Spor Salonunda başta AK Partili adaylar olmak üzere Cumhur ittifakının bir diğer ortağı MHP’nin Büyükşehir ve ilçe adayları için tanıtım toplantısı düzenlenecek.

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın katılacağı toplantı, saat 14’te başlayacak.    

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle