Hoşgeldiniz  

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ İLK MİTİNGİNİ MERSİN’DE YAPTI! CHP’Lİ SEÇER YÖNETİMİNE YÜKLENDİ…

admin | 28 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler için ilk mitingini Mersin’de yaptı. CHP’ye ve Vahap Seçer’e yüklenen Bahçeli, “Devamlı şaibelerle anılan bir belediye yönetimi karşımızdadır. CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır. Başaracak olan Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmeli. Kayırmacılık, yolsuzluk Mersin’in önünü kapattı” dedi.  

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin’de “Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin” temalı açık hava toplantısında konuştu. MHP Mersin mitingine AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de katıldı.

Yerel seçim startını veren Mersin’de Bahçeli, “Mersin 5 yıldır yerinde sayıyor. İttifak ortaklarına bedel ödeyen, sürekli şaibelerle anılan bir belediye karşımızda. CHP zihniyeti sınıfta kalmış, hepten çuvallamıştır” dedi.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ’NİN KONUŞMASINDA ÖNE ÇIKANLAR:

Mersin kardeşliğin timsalidir, aymazlığa geçit yoktur. Mersin son 5 yıldır yerinde saymakta. İdeolojik belediye anlayışı Mersin’i yorgun düşürmüştür. Hukuksuzluk Mersin’in yolunu kapatmıştır.

Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır. CHP’li büyükşehir belediyesi bağlanan umutları israf etmiştir, hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır.

Belediye şirketleri üzerinden kimlerin zengin edildiğini de biliyoruz.

Devamlı şaibelerle anılan bir belediye yönetimi karşımızdadır. CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır. Başaracak olan Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmeli. Kayırmacılık, yolsuzluk Mersin’in önünü kapattı. Üretmeyenlere, Mersin’i tanımayanlara uğurlar olsun demeliyiz. Mersin için ümitler yeşermiştir. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir.

Demlenen dejenere olmuş cepheye karşılık veriyorsunuz. Mersin ayak bağlarını söküp atacak. Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı.

Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir, işgal edilmiştir. Mersin’i ‘demlenmiş’ CHP’den arındırmak milli huzurumuz adına mecburiyettir.

Önümüzdeki 5 yıl için onay istiyoruz. Mersin’i daha da büyütmek arzusundayız. Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayımız Serdar Soydan’dır.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle