Hoşgeldiniz  

BAHÇELİ DE GELDİ… AK PARTİ’NİN İLÇE ADAYLARI YİNE AÇIKLANMADI!

admin | 28 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve 9 ilçede MHP adayını destekleme kararı alan AK Parti’de 4 ilçenin belediye başkan adayı açıklanmadı. Mersin’de konuşan MHP Lideri Bahçeli, AK Parti adaylarının kısa sürede açıklanacağını söyledi.

AK Parti’de Mersin ilçe adayları hala açıklanmadı.  AK Parti, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve 9 ilçede MHP adayını destekleme kararı aldı.

Aydıncık, Akdeniz, Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde ise Cumhur ittifakı AK Parti adayına destek verecek.

Bugün miting için Mersin’e gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmasında AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını anons edip, etmeyeceği merakla bekleniyordu.

MHP’nin adaylarını tek tek anons eden Bahçeli, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Soydan’dır. Anamur Belediye Başkan Adayımız Sayın Hidayet Kılınç’tır. Bozyazı Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Çetinkaya’dır. Çamlıyayla Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Rıza Genç’tir. Erdemli Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Kara’dır. Gülnar Belediye Başkan Adayımız Sayın Fatih Önge’dir. Mut Belediye Başkan Adayımız Sayın Volkan Şeker’dir. Silifke Belediye Başkan Adayımız Sayın Sadık Altunok’tur. Tarsus Belediye Başkan Adayımız Sayın Mahmut Tat’tır. Toroslar Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Öz’dür. AK Parti’yi temsilen Cumhur İttifakı’nın Akdeniz, Aydıncık, Mezitli ve Yenişehir Belediye başkan adaylarımız da kısa sürede açıklanacaktır. Bütün belediye başkan adaylarımız sizlere emanetimdir” diyerek AK Parti adaylarının ileriki tarihte açıklanacağını duyurdu.

ANKETLER DEVAM EDİYOR… AK PARTİ BU HAFTA İÇİ AÇIKLAYABİLİR!

AK Parti Mersin’in 4 ilçesi için aday anketler yaptırmayı sürdürüyor. Son olarak Cuma günü AK Parti’nin aday çıkaracağı ilçelerde yaşayan vatandaşlara telefon yöntemiyle aday isimleri hakkında bu kadar kısa süre kala hâlâ anket çalışması yapılması şok yaratmıştı.

MERSİN-ADANA BU HAFTA İÇİ!

AK Parti’ye yakın kaynaklar Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman gibi illerin ilçe Belediye Başkan adaylarının Pazartesi gününden sonra tebliğ edilmeye başlanacağını öne sürerken, Mersin ve Adana’nın ise hafta ortasında açıklanacağı kulis bilgisini açıkladı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle