Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE CUMHUR ADAYLARI TANITILDI: “SİZİN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI OLARAK ORTAYA ÇIKTI!

admin | 08 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Milletimize sorup yaptığımız anket sonucunda belediye başkan adaylarımızı tespit ettik. Yani sizin istekleriniz, sizin gönlünüzden geçenler belediye başkan adayları olarak ortaya çıktı” dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir ve 13 İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir ve İlçe belediye başkan adayları, binlerce kişinin katıldığı törenle resmen açıklandı.

Edip Buran Kapalı Spor Salonu’ndaki törene, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Mersin Milletvekilleri Nureddin Nebati, Havva Sibel Söylemez, Ali Kıratlı ve Levent Uysal, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti ve MHP İl ve İlçe Başkanlığı yöneticileri, İlçe Belediye Başkanları ve Adayları ile vatandaşlar katıldı. Kalabalık nedeniyle salonda yer bulamayan birçok partili de aday tanıtım toplantısını dışarıdan izlemek zorunda kaldı.

“TÜM ADAYLARI MİLLETİMİZİN TERCİHİ İLE BELİRLEDİK”

Yerel ve ulusal basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, salonu dolduran partililere hitap eden AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş; adayların tespiti sürecinde çok gayret gösterdiklerini ifade ederek; “Önce il başkanlarımızla, teşkilat mensubu arkadaşlarımızla, onların verdiği isimler çerçevesinde milletimize sorup yaptığımız anket sonucunda belediye başkan adaylarımızı tespit ettik. Yani sizin istekleriniz, sizin gönlünüzden geçenler belediye başkan adayları olarak ortaya çıktı” dedi.

Mersinlilerin önüne, biri büyükşehir diğeri de 13 ilçe için olmak üzere 14 sandığın geleceğini kaydeden AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş; “Biz Mersin’i; Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Devlet Bahçeli’ye hediye etmek mecburiyetindeyiz. Ben inanıyorum ki Mersinli kardeşlerimiz, 31 Mart tarihinde sadece Serdar Soydan’ı değil, 13 ilçe belediye başkanını da seçecek” ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI MERSİN ADAYLARI…

Öte yandan, Cumhur İttifakı (AK Parti/MHP) Mersin Büyükşehir ve 13 İlçe Belediye Başkan Adayları şöyle sıralandı;

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan

Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak

Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç

Aydıncık Belediye Başkan adayı Ferat Aktan

Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinkaya;

Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Genç

Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara

Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatih Önge

Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi

Mut Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker

Silifke Belediye Başkan Adayı Sadık Altınok

Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat

Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz

Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle