Hoşgeldiniz  

NEŞET TARHAN FRENİ BOŞALTTI: “ÖNCEKİ GENEL BAŞKANIMIZA KÜFÜRLER EDEN BİRİNİN MEZİTLİ’DEN ADAY YAPILMASINI KABUL EDEMİYORUM!”

admin | 08 Şubat 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP PM’de aday gösterilmeyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP’nin Mezitli Adayı Ahmet Serkan Tuncer hakkında bomba iddialarda bulundu. Tarhan, “İşi belli olmayan, liyakati olmayan birinin tercih edilme nedenini anlamış değilim” dedi.

Mersin adaylarının belirlendiği ve olayların çıktığı CHP Parti Meclisi toplantısında 2024 aday listesine konulmayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tahan’dan, partisi tarafından Mezitli Belediye Başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer hakkında şok iddialarda bulundu.

Tarhan, söylemlerinde partisinin aldığı kararın anket sonuçları ile ters yönde olduğunu ve bu kararın Mezitli’ye ve partisine zarar vereceğini dile getirdi.

“KILIÇDAROĞLU VE EKİBİNE KÜFRETTİĞİ İDDİALARI DOĞRU!”

Neşet Tarhan’ın Tuncer hakkında, “Fakat 2019’da İlçe Başkanı iken MHP’ye çalıştığını, bizlere, partimize, önceki dönem Genel Başkanımıza ağza alınmayacak küfürler ettiğini duyduğumuz ve şimdilerde ses kayıtlarının kamuoyunda dolaştığı ve ne yazık ki gerçek olduğunu gördüğümüz birinin Mersin’in en önemli ilçelerinden biri olan Mezitli’de CHP’nin adayı yapılmasını kabul edemiyorum. İşi belli olmayan, liyakati olmayan birinin tercih edilme nedenini anlamış değilim” iddialarında bulunması Mersin siyasi kulislerinde bomba etkisi yarattı.

Aday gösterilen Tuncer’in anketlerde kendisiyle karşılaştırıldığında beğenilme, tanınma, tercih edilme oranı çok düşük çıktığını savunan Neşet Tarhan, “CHP’nin onurlu yöneticilerine inanıyorum. Bu hafta yapılacak MYK ve PM’yi bekleyeceğim” diye konuştu.

Tarhan’ın toplanacak PM sonrasında kendisine adaylık konusunda yol haritası çizeceği kaydedildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

NEŞET TARHAN FRENİ BOŞALTTI: “ÖNCEKİ GENEL BAŞKANIMIZA KÜFÜRLER EDEN BİRİNİN MEZİTLİ’DEN ADAY YAPILMASINI KABUL EDEMİYORUM!” için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Son kullanma tarihin geçmiş demekki sayın tarhan müsade et gençler gelsin hem sayın vekilin ali mahire sorsaydın bunları

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle