Hoşgeldiniz  

KORUMALARINA SİLAH ÇEKİLEN GÜLTAK KONUŞTU: “KORUMA POLİSLERİM SAVCILIĞA ŞİKAYETTE BULUNDU!”

admin | 01 Aralık 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün gerçekleştirilen meclis toplantısında bir belediye çalışanı tarafından üstüne yürünen ve korumalarına silah çektiği iddia edilen kişi hakkında konuşan AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, açıklama yaptı. Gültak, “Büyükşehir belediyesi personeli olduğu iddia edilen bu kişilerin Meclis toplantı salonunda ne işi vardır? Bu kişiler nereden cesaret alarak üzerime yürümüşlerdir? Bu durum, kafalarda soru işaretleri yaratmıştır” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 6 saati aşan dünkü oturumunda yaşanan olay sadece Mersin’in değil, Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısına verilen ara esnasında salon dışında yaşanan arbede ve AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın üstüne silahla yürünmesi şok yaratmıştı.

Mustafa Gültak’ın korumalarının Cumhuriyet Savcılığına yaşanan olayla ilgili suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Yaşananlarla ilgili açıklama yapan Gültak, “Meclis salonundan çıkarken belediye çalışanı olduğu iddia edilen bir kişi üzerime yürüdü. Araya giren korumalarım, bu kişiyi uzaklaştırmak için müdahale etti. Şahıslar, koruma polislerime mukavemette de bulunarak görevlerini yapmalarını engellediler. Bunun üzerine koruma polislerim, Cumhuriyet Savcılığı’na başvurup bu kişiden şikâyetçi oldu” dedi.

Gü,ltak açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Büyükşehir belediyesi personeli olduğu iddia edilen bu kişilerin Meclis toplantı salonunda ne işi vardır? Bu kişiler nereden cesaret alarak üzerime yürümüşlerdir? Bu durum, kafalarda soru işaretleri yaratmıştır. Konuyla ilgili artık hukuki süreç işleyecektir. Bilinmelidir ki doğru bildiğimiz yoldan ayrılmayacağız ve iftiralar karşısında susmayacağız. Hakkımızı ve hukukumuzu savunmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle