Hoşgeldiniz  

BELEDİYE İMKANLARI CHP’YE HARCANIYOR: ANONS ARAÇLARININ PARASI BELEDİYEDEN, AFİŞLERİ ASMA İŞİ İTFAİYEDEN, İLÇE BİNALARININ TEMİZLİĞİNİ BİLE BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ YAPIYOR!

admin | 01 Aralık 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

4 Aralık Cumartesi günü CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de gerçekleştireceği miting için partinin yapması gereken harcamaları Büyükşehir’in yaptığı ortaya çıktı. Belediyenin tüm imkanlarını miting için kullanan CHP’li Başkan Vahap Seçer’in Belediye’nin kaynaklarını partisine nasıl peşkeş çektiği de gözler önüne serildi.

CHP’li Vahap Seçer, Belediye kaynaklarını partisi için bu kez ayan beyan kullanmaya başladı. Her fırsatta “Ben Belediyenin kasasını sonuna kadar koruyacağım, Mersinlilerin parasını Mersinlilere vereceğim” edebiyatı yapan Seçer’in belediye imkanlarını partisinin emrine sundu.

4 Aralık’ta Mersin’de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan miting için hazırlıklar CHP’li Büyükşehir üstlendi. Büyükşehir’in hizmet için kiraladığı araçlar miting anons aracı olarak kullanılırken, itfaiye araçları da kent genelinde miting afişlerini asarken görüntülendi.

Büyükşehir garajında araçlar hazırlanırken servis edilen görüntü şok yarattı. Kiralama ücreti Belediye tarafından ödenen araçlara CHP ve Kılıçdaroğlu afişleri asılırken, anons sistemiyle de Mersin turu atılarak, vatandaşlara miting duyurusu yapıldı.

SİLİFKE’DE BÜYÜKŞEHİR İŞÇİLERİ CHP İLÇE BİNASINI TEMİZLERKEN GÖRÜNTÜLENDİ!

Bir şok görüntü de Silifke’den geldi. Büyükşehir personeli, kent temizliğini bıraktı, CHP ilçe binasını temizlemeye başladı.

Belediyenin personel dahil tüm kaynaklarını partiye aktaran CHP’li Seçer’in, tüm Mersin’in kullanacağı kaynağı partisine aktarması da tepki topladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BELEDİYE İMKANLARI CHP’YE HARCANIYOR: ANONS ARAÇLARININ PARASI BELEDİYEDEN, AFİŞLERİ ASMA İŞİ İTFAİYEDEN, İLÇE BİNALARININ TEMİZLİĞİNİ BİLE BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ YAPIYOR! için 1 yorum

  1. rehber dedi ki:

    adam gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor,hani sen tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmezdin çakma sosyalist seni,bu ne o zaman yalancı herif utanma yokki adam da sürekli tribünlere oynuyor iyi siyasetçi …

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle