Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ, CHP-DEM İTTİFAKINI YERDEN YERE VURDU: “KANDİLİN OYUNCAĞI DEM PARTİ, MERSİN’İMİZİ BİR KANTON BÖLGE İLAN ETMEKTEN BAHSEDEBİLMEKTEDİR! BUNLARA BU CESARETİ VEREN SAYIN VAHAP SEÇER VE CHP’DEN BAŞKASI DEĞİLDİR!”

admin | 26 Mart 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, CHP ve Vahap Seçer’e DEM Parti ile kurdukları kirli ittifak üzerinden yüklendi: “Şimdi kökeni, doğum yeri, dili, dini, inancı, mezhebi her ne olursa olsun, Mersinli Hemşerilerimize düşen görev bu kirli pazarlığa alet olmamak, Mersin’imizi bu iğrenç oyunun merkezi yaptırtmamak, Mersin’in huzurunu, barış ve kardeşliğini bozdurtmamaktır!”

CHP ve DEM Parti’nin Mersin özelinde türlü pazarlıklarla kurduğu kirli ittifak, tüm Türkiye’de tepki almaya devam ediyor. Seçer’in koltuğunu korumak uğruna türlü tavizler vererek yaptığı bu kirli ittifaka İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’dan bir sert tepki daha geldi.

Kocamaz, “Bilmenizi isterim ki, güzel Mersin’mizin üzerine çok tehlikeli oyunlar oynanmakta, çok kirli pazarlıklar yapılmaktadır! Şimdi Aziz Atatürk’ün çağrısına uyma ve Mersin’e sahip çıkma zamanı! Ne diyor, O Büyük İnsan; ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız!’ O Büyük Önder, ta 17 Mart 1923’ten bu günleri görmüş ve bizleri uyarmış! Aynı şekilde Türk Gençlerine hitabında da çok net ifade etmiş! Orada da Ülkeyi yönetenlerin gaflet dalalet hatta hıyanet içerisinde bulunabileceğine dikkat çekmiş! Bunu Mersin özeline indirgediğimizde, Mersin’i yönetenlerin de bir koltuk uğruna neleri göze aldığını, DEM’le gizli ya da açık pazarlıklarla kirli bir ittifak yaparak, Mersin’in barış ve huzuruna nasıl dinamit koyduğunu, sinir uçlarıyla nasıl oynadığını çok rahat görebiliriz! Bu işin ‘Particilikle’ de izahı mümkün değildir! Atatürk’ün tüm Anadolu’yu bir bütün olarak görerek oluşturmaya çalıştığı Türk Milleti kavramı adeta bombalanmaktadır!” dedi.

“DEM PARTİ VE TÜREVLERİ HİÇBİR ZAMAN KÜRT KÖKENLİ VATANDAŞLARIN TEMSİLCİSİ OLMAMIŞTIR!”

DEM Parti ve türevlerinin hiçbir zaman Kürt kökenli vatandaşların temsilcisi olmadığını vurgulayan Burhanettin Kocamaz, “Kürt vatandaşlarımıza en büyük kötülüğü bölücü örgüt yapmış, en büyük zararı Kandil bağlantılı DEM ve geçmişteki türevleri vermiştir. CHP, bugün adeta ateşle oynamakta, serseri mayın gibi savrulmakta, ne yaptığı, nereye gittiği bilinemez durumdadır! Atatürk’ün kurduğu partiyiz diye övünenlerin şu anda Atatürk’le hiçbir bağlarının kalmadığı açıkça ortadadır!” açıklaması yaptı.

“CHP BUGÜN BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GÜDÜMÜNE GİRMİŞTİR!”

Burhanettin Kocamaz şöyle devam etti:

“CHP, bugün Atatürk’ün ortaya koyduğu ilkelerden tamamen kopmuş, bölücü terör örgütünün güdümüne girmiştir!

Yaptıkları açıklamalarla CHP’nden her türlü tavizi koparan Kandilin oyuncağı olan DEM Parti, Mersin’imizi bir kanton bölge ilan etmekten bahsedebilmektedir! Bunlara bu cesareti veren Sayın Vahap Seçer ve CHP’den başkası değildir!

Şimdi kökeni, doğum yeri, dili, dini, inancı, mezhebi her ne olursa olsun, Mersinli Hemşerilerimize düşen görev bu kirli pazarlığa alet olmamak, Mersin’imizi bu iğrenç oyunun merkezi yaptırtmamak,

Mersin’in huzurunu, barış ve kardeşliğini bozdurtmamaktır! Unutmayalım ki, Mersin’in huzuru seçim kazanmaktan ve bir koltuğa oturmaktan çok daha önemlidir! Bizden söylemesi!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle